- 12 Haziran 2011
- 72.215
- 21.812
- 2.743
Salih o çok bilmişlik, laubaliliğini bir kenara atıp ve hırsla mücadele ederse başarılı olmaması için bir neden yok.
Umarım başarılı olur.
Umarım başarılı olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sıradan tarftarlar birazda fm den etkileniyor genc oyuncu konusunda. salıh doğru ellerde çok sağlam gelısıyordu oyunda.
onun dısında adamların cıkıpta bizim lıgden bu cocukları ızlıyeceklerını sanmıyorum.
işte birde benfica olayı anlatmıssın oyle durumlarda dikkat çekilirse çekiliyor.
zaten muhtemelen fmden gormustur, alde pek oynamadiydi galiba. sade benficanin son dakkalarinda girdiydi.
fm turkiye ve turkiye gibi cok kotu, izlenmeyen liglerin tanitimi icin birebir. ordan gormustur sonra takip etmistir.
bende fmden bi fierro bulduydum gecen sene. bayadir takip etmekteyim
zaten muhtemelen fmden gormustur, alde pek oynamadiydi galiba. sade benficanin son dakkalarinda girdiydi.
fm turkiye ve turkiye gibi cok kotu, izlenmeyen liglerin tanitimi icin birebir. ordan gormustur sonra takip etmistir.
bende fmden bi fierro bulduydum gecen sene. bayadir takip etmekteyim
Başarılı olacagını sanmıyorum.İtalya ligi çok sert oynanan güce dayalı bir lig.Salihte aşırı güçsüz.Çok çalışması lazım.Buda hemen olacak bir şey değil.
Carlos Fierro mu? Ben de 3-4 sene önce tanışmıştım onla![]()
italyanın eski sertliği yok artık bana göre en sert lig Fransa her takımda 1.90lık sert,fizikli ve atletik ortasahalar var.
Kiralama bedeli 4.750.000€.
11.000.000€ karşılığında bonservisini alabilir.