Salih Uçan Roma'da!

Salih o çok bilmişlik, laubaliliğini bir kenara atıp ve hırsla mücadele ederse başarılı olmaması için bir neden yok.

Umarım başarılı olur.

sıradan tarftarlar birazda fm den etkileniyor genc oyuncu konusunda. salıh doğru ellerde çok sağlam gelısıyordu oyunda.

onun dısında adamların cıkıpta bizim lıgden bu cocukları ızlıyeceklerını sanmıyorum.

işte birde benfica olayı anlatmıssın oyle durumlarda dikkat çekilirse çekiliyor.

zaten muhtemelen fmden gormustur, alde pek oynamadiydi galiba. sade benficanin son dakkalarinda girdiydi.

fm turkiye ve turkiye gibi cok kotu, izlenmeyen liglerin tanitimi icin birebir. ordan gormustur sonra takip etmistir.

bende fmden bi fierro bulduydum gecen sene. bayadir takip etmekteyim

zaten muhtemelen fmden gormustur, alde pek oynamadiydi galiba. sade benficanin son dakkalarinda girdiydi.

fm turkiye ve turkiye gibi cok kotu, izlenmeyen liglerin tanitimi icin birebir. ordan gormustur sonra takip etmistir.

avrupa liginde çok ıyı oynamıstı salih ya sanırım bi lazio maçları falan aşmıştı kendısını (emin değilim takım konusunda bilen düzeltirse sevinirim)

zaten gerisinde de hem fikiriz bakma sen forumda fm kötüleniyor söyle böyle deniyor ama bizim ülke olarak kalite olarak ulaşamayacağımız çok büyük bir gözlem ağına sahipler.

özellikle son yıllarda dahada ciddi duruma geldiler.

fierro yu bende buldum akhisar karriyerimde 3. sezona doğru kapmıştım ardından iyi paraya sattım.

bu yıl oyuna birde Hagi nin oğlu Hagi geliyor oyunun en potansiyelli 7. genc amc sinden biri olrak vsvsvs gerekesizce çok uzattım yav :D kusra bakma

Carlos Fierro mu? Ben de 3-4 sene önce tanışmıştım onla :D

Başarılı olacagını sanmıyorum.İtalya ligi çok sert oynanan güce dayalı bir lig.Salihte aşırı güçsüz.Çok çalışması lazım.Buda hemen olacak bir şey değil.

Hayırlı olsun. Başarılı olur inşallah. Üst düzey bir futbolcu olmasını isterim.

2-3 evvel şu Emreyi gönderecektik böyle en azından Hollanda ya da Belçika takımlarına kiralık yollasan taş gibi döner bakın Chelsea'ye Hollanda ve Belçika dan 1er pilot takım satın aldı sürüyle adam yolluyorlar biz o kadar popüler takım olmasakta 2.liglerinden bir takım alabiliriz her yıl 2-3 adam yollasan kardır.

Başarılı olacagını sanmıyorum.İtalya ligi çok sert oynanan güce dayalı bir lig.Salihte aşırı güçsüz.Çok çalışması lazım.Buda hemen olacak bir şey değil.

italyanın eski sertliği yok artık bana göre en sert lig Fransa her takımda 1.90lık sert,fizikli ve atletik ortasahalar var.

italyanın eski sertliği yok artık bana göre en sert lig Fransa her takımda 1.90lık sert,fizikli ve atletik ortasahalar var.

Fransa ve İngiltere.

italyanın serrtligi sadece kati saunma olarak var. katı dedigim tek yonlu oyun. yoksa juvenin bize karsi yaptigi savunmayida gorduk.

tek yonlu igrenc bi lig

10461635_951819078180678_1037100419856712020_n.jpg

Ne kadara gitti şimdi?

I am the one who knocks!

SON DAKİKA - Fenerbahçe SK, Salih Uçan'ın geçici transferi için Roma ile anlaşmaya vardığını borsaya bildirdi. Kiralama bedeli 4.750.000€.

Roma, isterse bir sonraki sezon Salih'i ücretsiz kiralayabilir ve 15-16 sezonunun sonunda 11.000.000€ karşılığında bonservisini alabilir.

Anlamadim konu neden Roma pesin 4.75mio veriyor? ikinci yil bedava olduna göre? Neden bu parayi iki yila bölmemisler tuaf

bir pislik var bu işin içinde ya hayırlısı bakalım elbet çıkar.

Ben bu transferi anlamış değilim.

Yetenekli sayılacak bir oyuncu ama daha takımında bile doğru düzgün oynayamayan bir oyuncu için satın alırsa 2 senede toplam 15 M € gibi para vermek hiç mantıklı değil.

Geri
Üst Alt