Salih Uçan Roma'da!

Kendisi Galatasaray'lı kendini kurtardı helal olsun.

Avrupa'ya gidip gelişip , tekrardan gerçek yuvası olan Galatasaray'a dönecek İnşallah.

Gitsin gitsin 2-3 sene sonra bize gelecek nasıl olsa :D

fener madde koyar galatasaraya satilamaz diye, gerci hülle yolu ile gene alirsin salih istedikten sonra

Bari giderken abuk subuk demeçler vermese.Yalandan da olsa fenerbahçeliyim,yuvamı özliyecem falan filan.

salihi severim o kokuşmuş ib...lerin arasında çok durdu zaten.

Hiç sevinmeyin , Türkiye'ye dönüşte fb hariç hiç bir takımda oynuyamaz ibaresi koydurur bu yavşaklar . Ama Roma'dan başka takıma gidip bize gelirse değişir galiba =)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=i0zMyuWQisk[/media]

Şok guzeeeeeeel

içimden bir ses yeni emre vakası olacak diyor oda bu yaşlarda intere gitmişiti 6-7 yıl sonra geldi ayrıca ben hiç salihin fenerliyim dediğini duymadım çoğu kişi gsli demişti bizimkiler dany,amrabatla uğraşırken sessiz sedasız almışlardı

Hiç sevinmeyin , Türkiye'ye dönüşte fb hariç hiç bir takımda oynuyamaz ibaresi koydurur bu yavşaklar . Ama Roma'dan başka takıma gidip bize gelirse değişir galiba =)

zaten patlarsa romada durmaz ardada öyle madde var ama bzim basın habire fenere yazıyor bizdeykende yazıyorlardı orası ayrı amaç kafasını karıştırmak

İnşallah Arda gibi kendini geliştirir bu rezil futbol ülkesine bir daha adım atmaz.

Zaten en önemlisi olan o: milli takimi katki saglamak.

Çalhanoglu, Arda, Salih, Alper, Onur, Caner ve belki Semih ve Mevlüt gibilerle 2016 ve 2018 Avrupa ve Dünya Kupasina katilabiliriz, kalitesiz oyuncular degil. Yerli oyuncular daha çok Avrupa kulüplere giderseler, daha yüksek seviye de futbol oynarlar ve milli takimi gayet güçlü yaparlar.

ne 11 milyon eurosu yav. bu herif orda dogru dürüst top oynamadan gelir. o parayi 2 senede niye versin roma. ben inanmadim şüpheli bidr durum.:DD iyi oyuncu olmadigindan degil. narin bir topçu. yapamaz.

Kafasını kullanırsa iyi işler yapar. Hayırlı olsun.

salihte hiç ışık yok.şikeciler iyi pazarlamış ne yazık ki.2-3 sene sonra Türkiyeye döner.

Umarım orda kendini geliştirir ve bize gelir. Kendisi Galatasaraylı ve bu kutsal formayı terletir işallah.

Boşa bize gelir hayalleri kurmayın derim. Fenerbahçe, sözleşmeye "Galatasaray'a satılamaz" maddesi koydurur yine bize yedirmez. :)

Akıllı çocuk. Şikecilerin arasında durmam dedi demek.

Geri
Üst Alt