Salih Uçan Roma'da!

Ne kadar para verecekler , gerçekten merak ettim.Diego'nun parasını çıkardılar.

Bence cok abartilan bi oyuncudur kendisi.

Hiz desen yok, üst düzey Sut/Pas/Calim yetenegi yok, defans yönü 0, öyle cok akilli oynayan biri de degil, cok kosan biri de degil.

Top sürmesi göze hos geliyor baazen ama onu Umut Gündogan´da yapar, yapiyorda hatta.

Sirf Roma aldi diye fikrimden de degismem. Ondar sanki hic hatali transfer felan yapmiyor.

Kendisi için en iyisini yapmış. fb'de böyle bir yetenek var ve kıymetini bilmiyorlar. Gerçekten salaklık.

Is donusu saat 0100 trt3'de garip sacli bir cocuk dikkatimi cekmisti. Topu kontrol edisi ve pas tercihleri beni benden almisti.

O gune kadar izledigim en iyi genc Turk oyuncusuydu. Tabi ben hemen ertesi gun Serdar isimli genc hakkinda daha fazla bilgi bulmaya calisiyordum.

Sonra zamanimda baska bir forumda o gencin Serdar degil Salih oldugunu ogrenince yuzumde gulumseme olusmustu.

O gunden beri takip ederim kendisini, umarim dunya'nin en iyileri arasinda yer almayi basarir Salih.

Bu transferde bir iş var bence salih kim allah aşkına bu paraları veriyorlar.

Yine kulübe kirli para girecek bu yöntemi kullanıyorlar.

10 15 bonservisi olduğunu düşünmüyorum en fazla 7m'dir o bile fazla malmı bu roma sınırlama yokken çok uygun fiyatlara birçok yetenekli genç bulabilecekken salih'i alıyor tonla bonservisle

fizik olarak üst seviyede bedavaya caner'i almayıp cılız ve fb'de forma şansı bulamayan bir salih'e bonservis ödemek nasıl bir mantıktır.. :mad-49:

Rudi Garcia gibi müthiş bir hoca'nın değerini bilsin. Ama bence İtalya'da başka takıma kiralasınlar.

Yahu şu adam kaç maç oynadı anlamadım gitti kim 7-8 milyon para verir Salihe..Sow diyorlar kapı 15'ten açılıyor Emenike için 20'nin altı yok diyorlar bizim Sneijder haberi çıksa 7-8 verdi derler..Biraz medyanın gazlaması var tabi ki ama bu adamlar oyuncularını pazarlamayı biliyor gibi geldi bana..

Roma acisindan gereksiz bir transfer. Sanirim İturbe icin Veronaya kiralayacaklar. Yoksa Romada süre almasi bile cok zor.

Şampiyonlar liginden men edileni degil Şampiyonlar Liginde oynayanı seçti. Aferin Salih. !

Salih i alip Hellas Verona ya kiralik vereceklermis..

İyi karar vermiş, hayırlısı olsun. Kendini geliştirdiği takdirde olası Euro 2016 ideal 11'inde kendine yer bulabilir.

---------------Burak----------------

---Arda-----Hakan------Töre---

---------Nuri--------Salih---------

Caner-Ömer-Semih-Gökhan

--------------Onur-------------------

Tolga, Koray, Tarık, Selçuk, Oğuzhan, Olcan, Mevlüt

Verecekleri performans bilinmez ama isimlere bir bakınca aslında gayet de kaliteli bir takımımız var. Terim iyi yönetirse 2016'da en az çeyrek final görmemiz mümkün.

kiralık diyorlar umarım doğru değildir 2 sene gelişir fb ye döner bonservisle gitsinde dönüşte biz alalım

Sözlesmesine Türkiye'de sadece Fener'e transfer olur maddesi koyduruyorlarmıs.Bu cocugun isi zor.Pek basarılı olabilecegini düsünmüyorum.

Romanın teknik adamı veya bu transferi kim istemişse bu işi biliyor. Yani fıtbolcudan kesinlikle anlıyor.

İşte bizede böyle biri lazım. En büyük sorunumuz bu.

Salih 'in yeteneğindeki bir çocuk Hollanda veya Alman altyapısı görseydi şimdiye Barcelona 'a İniesta 'nın varisi olarak görülürdü.Böyle yetenekleri nasıl Fenerbahçe 'ye kaptırıyoruz anlamıyorum bu adam 2 sene oynamadan 10 milyon euro ediyor bizde şampiyonlar ligi görseydi 20-25 ederdi ama böyle bir yeteneği kaçırdık gerçekten çok üzülüyorum bu çocuk kokuşmuş fenere ait.

Geri
Üst Alt