Salih Uçan Roma'da!

hayırsız olsun umarım sakatlanır

Inanilmaz fiyata satmis/kiralamis Fener. Yönetimde kayserili biri almamiz lazim gercekten. Transferlerde Barcelona gibi kaziklanip duruyoruz ve elimizde ki oyuncuyu satamiyoruz.

Salih Uçan transferinde verilen paraya şaşırmıyorum

ama bence işin aslı daha farklı; bildiğiniz gibi artık kişiler kulüplere elden para veremiyorlar

bu kurala göre Nihat, Şahenk, Acun gibiler parayı bu yöntemle kulübe sokuyor olabilirler

yani zannımca Roma kulübü o parayı vermedi onun yerine birileri verdi diyebiliriz...

11 Mn € Salih'in potansiyeline verilmiştir.

Kiralama bedeline ise takılmayın Aziz Yıldırım denen o şahıs yine bir şeyler çevirmiştir.

Salih Uçan'ın orada kendini geliştirip , gerçek yuvası olan Galatasaray'a dönmesi dileğiyle.

Sadece kiralama bedelimi?? Salihin yıllık ücretide olabilir içinde. 2yıllık kaç para alıyordu onada bakmak lazım.

2 yıllık kiralama bedeli mi bu anlamadım ki ?

Biz koca ardayı bu fiyatlara zor sattık. Nasıl gidipte salih gibi daha noldugu pek bilinmeyen bir adama bu fiyatları verir roma

2 yıllık kiralama bedeli mi bu anlamadım ki ?

Biz koca ardayı bu fiyatlara zor sattık. Nasıl gidipte salih gibi daha noldugu pek bilinmeyen bir adama bu fiyatları verir roma

2 yıllık gibi. Parayı bir sezondan peşin almışlar seneye Roma ücretsiz kiralayabilir.

2 yıllık gibi. Parayı bir sezondan peşin almışlar seneye Roma ücretsiz kiralayabilir.

Birde şöyle bir olay var sanırım. 2015-2016 için satın alma opsiyonu 11 milyon euro.

Yani roma 1 yıl kullanıp 1 ylda ücretsiz opsiyonu kullanıp uzattıgı zaman bu bonservis bedeli devre dışı kalıyor. Çünkü 2016-2017 sezonuna geliyor.

Yani opsiyonu kullanip bonservisi alırlarsa toplamda 15,750 ye bitiyor gibi anladım ben

2-3 Tape'de bu transferle ilgili çıkar yakında.

bunlar bi pislikler çeviriyor. Oraya buraya kiraladigi Stoch'la bile anlasma uzatiyor. Bunlarin ezeli rakibimiz olmasindan utaniyor insan. Bir Manu'lu veya RM'li size sorsa ezeli rakibinizi "sikeci feneri" söyleyeceksiniz. Utanç verici.

Yapı kredi bankasi romaya sponsor olabilir.

Galatasarayli Salih inshallah kendini avrupada kanatlayip yuvasi olan Galatasaraya gelecek inshallah .

Aslansin Salih.. kendini kurtardin su pisliklerden .

İyi oldu bu çocuk için.

Bu transferin arkasinda pis islerin dondugunueminim fenevlilerin ta kendileri bile dusunuyorlardir. Maalesef bu islerin ardina dusecek "adam" ve "savci" kalmadi. Biz temiz futbol ve temiz bir lig isterken, bazilari daha da camirun icine batiriyorlar. Türk futbolunun bas belasi bu zattan tam kurtulduk dedik, bu sefer hukumet eliyle destek ciktilar.

Her zaman ki gibi açık ve net bilgiler yok

Ama benim anladigim salih yıllık alacak para fb tarafından ödenecek.

Eğer böyle değilse bildiginiz kara para aklamadir bu hareket.

Geri
Üst Alt