Salih Uçan Roma'da!

Salih iyi yetenek, umarim kendisini gelistirir ve Fenerden uzak kalir.

Dogru yolu seçti, darisi diger TSL yetenekler'e

Kaldı ki Roma hemen başka takıma kiralayacakmis .

Öyle birşey olabilir mi?

Bir adam kiralıyorsun ve hemen başka bir takıma kiraliyorsun.

O takım da başka bir takıma kiralasın o zaman :)

Roma'da zaten forma şansı bulmak şikeciler'de bulmaktan daha da zor.

Tuhaf bir transfer, satın alsalardı anlardım ama bu durum ilginç geliyor.

transfermarkt e göre kiralanması için 4.5m euro, çok iyi para.

Roma Salih'e talip olmus almak istemis olabilir.Ama kesinlikle rakamlarda bi pislik var ,klube yasadisi para sokma taktigi yoksa burda ne olayim.Karaparayi geri klube soktular tertemiz sekilde.

kiralık olmasa iyi olmada büyük ihtimal 11m vermez roma ve geri döner pişmiş olmuş bir şekilde fb ye bonservisle alsalardı dönüşte kapardık

[media]https://www.youtube.com/watch?v=D8hpvNP2c8U[/media]

AÇIKLAMA:

Futbolcumuz Salih Uçan'ın geçici transferi konusunda AS Roma Kulübü'yle anlaşmaya varılmıştır. Anlaşma çerçevesinde AS Roma Kulübü Salih Uçan'ın 2014/2015 sezonunda kiralanması karşılığında 4.750.000 EUR ödeyecektir. Sözleşme kapsamında AS Roma'nın ikinci yıl için ücretsiz uzatma opsiyonu ve 2015/2016 sezon sonunda 11.000.000 EUR bedel ile oyuncunun bonservisini satın alma opsiyonu bulunmaktadır.

Roma 3-1 Indonesia U-23

07/18/2014

AS ROMA v INDONESIA U-23

Stadio Centro d'Italia-Manlio Scopigno

Scorers: Florenzi 8, Uçan 12, Borriello 43, Bakri 56

Line-ups

First half

ROMA: Skorupski (Lobont 30); Balasa (Golubovic 30), Somma (Capradossi 30), Castan (Romagnoli 30), Cole (Emanuelson 30); Uçan (Paredes 30), Nainggolan (Mazzitelli 30), Florenzi (Pettinari 30); Destro (Sanabria 30), Totti (Borriello 30), Ljajic (Josè Angel 30).

INDONESIA U-23: Ardihiyasa; Tuasalamony, Eusten, Igbonefo; Bakri, Kusnandar; Gatra, Utomo, Setiwan; Sofyan.

Second half

ROMA: Lobont (Svedkauskas 60); Golubovich (Sammartino 60), Capradossi (Paolelli 60), Romagnoli (Calabresi 60), Emanuelson (De Santis 60); Paredes (Pellegrini 60), Mazzitelli (Ricozzi 60), Pettinari (Adamo 60); Sanabria (Ferri 60), Borriello (Vestenicki 60), Josè Angel (Cedric 60).

INDONESIA U-23: Triana; Amiruddin, Zaenuri, Syahrizal, Lestaluhu; Sulaiman, Babu; Cahya, Maulana, pellu; Makatindu.

The goals

8: Destro in action on the right. A clearance falls to Florenzi who side-foots the ball inside the corner. 1-0 to Roma.

12: Uçan follows up on a rebound in the box and puts the ball inside the far post to make it 2-0!

43: a Giallorossi corner kick and Borriello connects for a header, which he sends past the keeper.

56: Indonesia’s goal scored by Bakri after exchanging passes with Pellu and beating Lobont.

"Çocukluğumdan beri gönül verdiğim renkleri giymekten çok mutluyum" gibi bir açıklama ile yer yerinden oynasın :D

Romanin bu sezonki İturbe haric transferlerini hic begenmedim. İturbe icinde cok yüksek bir bedel ödediler. Milan TDsi kadrosunda sol bekim yok diyor, Roma o takimdaki Emanuelsonu sol beke aliyor. 33-34 yasindaki Cole transferi, bosman Comanin Juveye kaptirilmasi vs. Romanin ortasahasindaki. 5.tercih oyuncu Florenzi dahi Salihten iyi oyuncu. Bana göre Romada süre almasi cok zor.

Romanin bu sezonki İturbe haric transferlerini hic begenmedim. İturbe icinde cok yüksek bir bedel ödediler. Milan TDsi kadrosunda sol bekim yok diyor, Roma o takimdaki Emanuelsonu sol beke aliyor. 33-34 yasindaki Cole transferi, bosman Comanin Juveye kaptirilmasi vs. Romanin ortasahasindaki. 5.tercih oyuncu Florenzi dahi Salihten iyi oyuncu. Bana göre Romada süre almasi cok zor.

En iyi transferleri Stroot'in iyi bir şekilde geri dönmesi olur.

bu çocuğun fenere transferi çok enteresan. Galatasaraylı olduğunu biliyorum, umarım birgün oynar bizde, kaliteli adam.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=rz_X4s94r5A[/media]

Geri
Üst Alt