- 5 Eylül 2014
- 80.060
- 62.688
- 4.283
salih 10 milyonu fenerinden iste koçum ben
burası gassaray
bir taylan on salihi yok eder hayırdır lan sen
burası gassaray
bir taylan on salihi yok eder hayırdır lan sen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+sigorta+full akbil halkı yanlış bilgilendirmeamaç gs taraftarlarini salihe karsi kişkirttmak.
bildigim kadariyla salih, senelik 2 milyon tl ye tamamim diyor
Ali Naci Küçük : '' Salih , Galatasaray'dan yıllık 10 milyon TL istemiş. Galatasaray bu parayı vermez. Taylan Antalyalı bile 3.5 m TL alıyor. Biten bir şey yok Salih fiyat konusunda ikna edilirse formayı giyecektir. ''
10m tl uygundur.
nerelerdesin sen be+sigorta+full akbil halkı yanlış bilgilendirme
O da 10m civarı aliyor zaten.Bence Emre Kilinci gecmemeli.
şifreyi sen hatırlayınca ben unuttum yeni hatırladımnerelerdesin sen be
şifreyi alper bey verdi.şifreyi sen hatırlayınca ben unuttum yeni hatırladım
O da 10m civarı aliyor zaten.
Primiyle mirimiyle 10 iste yaw. Salih 10 istiyorsa onunla da buna yakın bir sekilde anlaşılır."Profesyonel futbolcu Emre Kılınç ile 2020-2021 futbol sezonundan başlamak üzere 4 sezon için aşağıdaki şartlarda anlaşmaya varılmıştır.
2020-2021 sezonu için net 11.350.000 TL sabit transfer ücreti
2021-2022 sezonu için net 8.000.000 TL sabit transfer ücreti
2022-2023 sezonu için net 8.500.000 TL sabit transfer ücreti
2023-2024 sezonu için net 9.000.000 TL sabit transfer ücreti
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."
Bu sezon o kadar aliyor da bunun icinde göründügü gibi makul bir imza parasi da var. Emre Kilinc 8-9 aliyorsa, Salih de imza parasi haric 8-9u gecmemeli bence.
Fener gecmisi oldugu icin her zamanki gibi forumumuzun cinyısları tarafindan bok gibi futbolcu muamelesi görüyor. Birkac sene öncesine kadar bizim asgari ücretimiz 2.5m euroydu.1 milyon da bu oyunculara veremiyorsak komple kapatalım kulübü anadolu kulübü müyüz arkadaşlar fazla hesap yapmayalım toplam maaş 40 olsun yeter
ilk 11 oyuncularına 2 versen yedeklere 1 versen yine 40 milyon yapamazsın iyice muhasebecilik yapmaya gerek yokFener gecmisi oldugu icin her zamanki gibi forumumuzun cinyısları tarafindan bok gibi futbolcu muamelesi görüyor. Birkac sene öncesine kadar bizim asgari ücretimiz 2.5m euroydu.
Şimdi değere biner işteHaluk Yürekli : beşiktaş salih ile anlaşmış galiba
![]()