- 4 Ağustos 2009
- 83.657
- 62.304
- 5.093
Apo bir işi de becer be.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben ne zaman izlesem bu hırsla oynuyor. Hangi maçta oynamadı merak ettim?Bize karşı oynanan maçlardaki hırsı agresifliği isteği ve arzusunu diğer takımlara karşı görmediğim için kafamda soru işareti oluşturmasına sebep olan yeteneğine lafım yok ama gelmesi konusunda arafta kaldığım yetenek .
Düşüncene saygı duyuyorum hocam. Belki de ben yanlış hissettim ama bizim maçlardaki hırsını anormal görüyorum ve hangi maçta bizim maçlardaki kadar hırslı oynadığını da bende merak etmiyor değilim.Ben ne zaman izlesem bu hırsla oynuyor. Hangi maçta oynamadı merak ettim?
G.sevgisi fenere gidebilir gibisinden yazmiş
o kdr salak olmasa gerekG.sevgisi fenere gidebilir gibisinden yazmiş
Yok abartmıyorsun, bildiğin modern orta saha.2 izlediğim alanya maçında da beni baya şaşırttı. bu herif nasıl bu noktalara gelmiş aklım almadı.
özellikle son maçtaki alanya gibi topa sahip bir takımda böyle oynaması, büyük takımda nasıl oynar şüphemi de bitirdi. alanya bu haftaki maçta büyük takımların hepsinden daha çok "büyük takım" oyunu oynadı.
özellikle kestiği her duran top ve yan top tehlikeli oldu. öyle bir noktaya kesiyor ki, defans kafayı vursa bile ceza yayı çevresine düşüyor top. temposu ve şutları da baya iyi gözüktü. pas hatası çok düşük, soğukkanlı, oyun görüşü iyi. ben mi çok abarttım bilmiyorum ama bu sene 3 maçını izledim ve hepsinde çok çok beğendim.
vallahi geçen yıl ki mert hakanı top diye oynar bu çocuk. fenere gideceğine de hiç sanmıyorum. şikecilerde tonla ortasaha varken oraya giderse zaten böyle vizyonsuz birinden kurtulduğumuz için şükrederim.
çoğu kişi rotasyon için düşünmüş fakat oyunu devam ederse ve kulübümüze katarsak, bence direk 11 oynar.