# Salih Uçan

Sözleşmesi bitiyor TL üzerinden yapılacak makul bir sözleşmeyle şans verilebilir ...

Bize karşı oynanan maçlardaki hırsı agresifliği isteği ve arzusunu diğer takımlara karşı görmediğim için kafamda soru işareti oluşturmasına sebep olan yeteneğine lafım yok ama gelmesi konusunda arafta kaldığım yetenek .

Bize karşı oynanan maçlardaki hırsı agresifliği isteği ve arzusunu diğer takımlara karşı görmediğim için kafamda soru işareti oluşturmasına sebep olan yeteneğine lafım yok ama gelmesi konusunda arafta kaldığım yetenek .
Ben ne zaman izlesem bu hırsla oynuyor. Hangi maçta oynamadı merak ettim?

Her maç üzerine koyarak ilerliyor. Sinsi biri değil, işini yapanlardan. Gelirse 10 numara transfer olur.

kaçırılmayacak transfer. burak yılmaz gibi aklını başına geç toplamış gibi
orta sahada elimizi rahatlatır

umarım alanya'da bir aslan var noktasına gelmeden bitirebiliriz.

son yıllarda her transfer girişimimiz arap saçına dönüyor.

kontratı da bitiyorken sezon bitince açıklamak lazım.

Bizim maçlarda inanılmaz hırslıydı yeni bir Mert Hakan olayı olabilir. Fakat ben artık futbolcuların Galatasaray varken Fener'e gitmesi durumunun bir test olduğunu düşünüyorum yani her şey ortadayken oraya giden adamın futbol vizyonu zayıftır gelmemesi hayırlıdır.

27 yasina gelmis lan bu ben 23 falan saniyordum. Daha dün gibi aklimda Fener de Alexin yerine oynzyordu, o zamanlar wonderkind deniliyordu

İşin Salih tarafı önemli değil, normal ekonomik şartlarda şu an 100 Türk topçunun 99'u Galatasaray'da Terim'le oynamak ister. Ama gidip 1 milyon teklif ettiğin adama rakibin 1.6-2 filan veriyorsa orada bir mantık aramanın da lüzumu yok. Fener bu kadar alıp elinde patlayan herifin üstüne Salih'e sulanabilir mi dersen, Fenerbahçe'den bahsediyoruz..

2 izlediğim alanya maçında da beni baya şaşırttı. bu herif nasıl bu noktalara gelmiş aklım almadı.

özellikle son maçtaki alanya gibi topa sahip bir takımda böyle oynaması, büyük takımda nasıl oynar şüphemi de bitirdi. alanya bu haftaki maçta büyük takımların hepsinden daha çok "büyük takım" oyunu oynadı.

özellikle kestiği her duran top ve yan top tehlikeli oldu. öyle bir noktaya kesiyor ki, defans kafayı vursa bile ceza yayı çevresine düşüyor top. temposu ve şutları da baya iyi gözüktü. pas hatası çok düşük, soğukkanlı, oyun görüşü iyi. ben mi çok abarttım bilmiyorum ama bu sene 3 maçını izledim ve hepsinde çok çok beğendim.

vallahi geçen yıl ki mert hakanı top diye oynar bu çocuk. fenere gideceğine de hiç sanmıyorum. şikecilerde tonla ortasaha varken oraya giderse zaten böyle vizyonsuz birinden kurtulduğumuz için şükrederim.

çoğu kişi rotasyon için düşünmüş fakat oyunu devam ederse ve kulübümüze katarsak, bence direk 11 oynar.

2 izlediğim alanya maçında da beni baya şaşırttı. bu herif nasıl bu noktalara gelmiş aklım almadı.

özellikle son maçtaki alanya gibi topa sahip bir takımda böyle oynaması, büyük takımda nasıl oynar şüphemi de bitirdi. alanya bu haftaki maçta büyük takımların hepsinden daha çok "büyük takım" oyunu oynadı.

özellikle kestiği her duran top ve yan top tehlikeli oldu. öyle bir noktaya kesiyor ki, defans kafayı vursa bile ceza yayı çevresine düşüyor top. temposu ve şutları da baya iyi gözüktü. pas hatası çok düşük, soğukkanlı, oyun görüşü iyi. ben mi çok abarttım bilmiyorum ama bu sene 3 maçını izledim ve hepsinde çok çok beğendim.

vallahi geçen yıl ki mert hakanı top diye oynar bu çocuk. fenere gideceğine de hiç sanmıyorum. şikecilerde tonla ortasaha varken oraya giderse zaten böyle vizyonsuz birinden kurtulduğumuz için şükrederim.

çoğu kişi rotasyon için düşünmüş fakat oyunu devam ederse ve kulübümüze katarsak, bence direk 11 oynar.
Yok abartmıyorsun, bildiğin modern orta saha.
En önemlisi futbolu bilinçli oynuyor.
Pası verip saklanmıyor, koşacağı yeri de biliyor.
Belhanda'dan artısı duran topları ve pas oyunu.

Makul şartlarda imza atar inşallah.

Gscimbom mobil

fener'e gitsin mesut -ozan-irfan-gustavo-sosa-mhy rotasyonunda kesin 11 başlatırlar

Geri
Üst Alt