# Salih Uçan

yetenekli pasör duran topları iyi kullanan bir oyuncu ama inanılmaz temposuz. durarak top oynuyor maçın büyük çoğunluğunda
ben bu profilde oyuncu görmek istemiyorum artık takımda
tempolu ısıran iki yöne gidip gelen birileriyle bu takımın orta sahası kurulmak zorunda
Ömer tempolu da ne oluyor. Geçen seneki haline bak birde bu seneki. Teknik ekipten kıyım olmalı.

Ömer tempolu da ne oluyor. Geçen seneki haline bak birde bu seneki. Teknik ekipten kıyım olmalı.

kötü örnekten örnek mi olur. sığır gibi sağa sola koşan etebo gibi karatecinin teki o da. salih gittiği her yerde problem yaşayan biraz sağlam antrenman görünce cayır cayır kusan bir adam. buna benzer bir sürü adam var bizde. yetenekli teknik ama götünü kaldıramayan adamlar. şunun artık arasını bulmamız lazım. ne topa bomba muamelesi yapan olsun, ne de sandalye çekip at abinin kıllı göğsüne adamları lazım

sezon başı adı geçen scout önerisi zenci oyuncu gibi birilerini bulmak zor olmaz. scout ekibi buluyor.
lakin teknik heyet denen oluşum her gelen futbolcuyu olduğu seviyenin bile altına düşürdüğü için şu an kimin gelip gittiğin önemi yok

kötü örnekten örnek mi olur. sığır gibi sağa sola koşan etebo gibi karatecinin teki o da. salih gittiği her yerde problem yaşayan biraz sağlam antrenman görünce cayır cayır kusan bir adam. buna benzer bir sürü adam var bizde. yetenekli teknik ama götünü kaldıramayan adamlar. şunun artık arasını bulmamız lazım. ne topa bomba muamelesi yapan olsun, ne de sandalye çekip at abinin kıllı göğsüne adamları lazım

sezon başı adı geçen scout önerisi zenci oyuncu gibi birilerini bulmak zor olmaz. scout ekibi buluyor.
lakin teknik heyet denen oluşum her gelen futbolcuyu olduğu seviyenin bile altına düşürdüğü için şu an kimin gelip gittiğin önemi yok
Katılıyorum sana ama bizim teknik ekipsel sorunumuz var. Yazın adımızın geçtiği tüm oyuncuları alsak hayata küstürürdük. Demek istediğim vasıfsız ömer bile geçen sene vermiş olduğu katkı ortadayken bizim düşüşümüzü çözmemiz lazım.

Salih Uçan’ın menajeri Koray Uzun: “Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor, Salih ile ilgileniyor.” (NTV Spor)

bu herifin temposu düşük sayılır çok koşan bir herif değil . Bize gelse hoca bu eksikliklerini yeni keşfetmiş gibi 2.haftadan sonra yedek bırakır.

kesin bizle anlaştı bu. bu sakatlığın başka açıklaması olamaz :d

Geri
Üst Alt