# Salih Uçan

Dorukhanla birlikte , Samandırada top toplarlar artık.
Zor yer bulmaları.
Ben kendi adıma söylüyorum bu adamın bize karşı oynadığı hırslı futbolu hiç bir takıma karşı görmedim ve bu adamın bize gelmesine de ilk baştan beri de karşıyım hatta ve hatta o gazete küpüründekinbir cümleden yola çıkarak bu adamın Galatasaraylı olduğunuda düşünmüyorum. Nereye giderse gitsin adamlardaki orta saha bolluğunda kaybolup gider mehmet ekici gibi

Aman gidersen git be.Hala Beşiktaş veya fb düşünüyorsa akıl yoktur zaten akılsız futbolcu istemem.

usta bir taktisyenle çalışmak istiyormuş demek, hak vermek gerek.

Açıkçası bedava isterdim her türlü ama gelmiyorsa da ah vah edilecek bir adam değil.. Ben hala büyük takımda tempo sorunu yaşayacağını düşünüyorum tabi Ömer bayrami akbabayi orta alanda izlemektense her türlü salihi tercih ederim rotasyon icin

Ee oynayabilirmiş, hani sakattı Şenol? Utanmasa Cenki alacak, Salih'i almamış.Belki de Türkiye'nin en iyi milli takım kadrosu olmaya aday takımın Şenol Güneş'in eline düşmesi de bizim şanssızlığımız.
Üzülme Salih bize gelince CL de oynarsın inşallah 💛❤️
Bu Shenol Gunes Nazim Sangarenin Turk oldugundan bile haberi yoktu , yadirgamamak lazim.

Pek ümidim yok alınması konusunda , seçim vs derken , CL avantajı ile beşiktaşa kaptırırız gibi.

Bizim yönetim belli olana kadar gider başka takıma.

Allah sizi bildiği gibi yapsın.

Tinercilere, Trabzona hepsine topçu kaptırıyoruz bir şekilde.

Birdaha da yazmayin kimse için Galatasaray taraftarı diye emre akbabayi da gördük ondan 4.5 milyon Euro girdi futbolcunun takımı olmaz bunu unutmayın .
Parayı gören kaçıyor sahtekar oyuncu istemiyorum.
Geçen video izledim azizin elini öpüyordu .

Geri
Üst Alt