# Salih Uçan

Bir üye burda baya gencken hayali Galatasaray da ve sonra avrupada oynamak gibi bir gazeteden resim atmisti diye hatirliyorum.

Fenere bir daha gitmez bence

Şikeciler Ozan'ı satıp Namert hakanı da yollarsa Salihe çökerler. Bize geleceğini düşünmüyorum.

Bonservisi elinde olacağı için FB ye gitme ihtimali yaşadığımız evrende yok..

Biz anlaştıysak bize gelir anlaşmadıysak başka takıma gider ama Fb ye gitmez.

GS talipken FB ye mal gibi satıldığı dönemleri ve daha sonra kendisine yapılanmları unutmamıştır.

Bakasetas sonrası daha öne geçti, daha serbest ve efektif oynuyor.
Bence bize gelecek ki bir daha şikecilere giderse sonunu bilmemesi aptallık olur.

Bonservisi elinde olacağı için FB ye gitme ihtimali yaşadığımız evrende yok..

Biz anlaştıysak bize gelir anlaşmadıysak başka takıma gider ama Fb ye gitmez.

GS talipken FB ye mal gibi satıldığı dönemleri ve daha sonra kendisine yapılanmları unutmamıştır.
Para hepsini unutturur renkdaş. Sırf biz almayalım diye bile araya girerler. Tahminimi söyledim sadece

koc babası alsın diye yapmadıgı kalmadı ekstra motivasyonla oynadı seneye fbye gider

Klas topçu kesinlikle Yazın ekibimize katılmalı.

adam kıçını yırttı , kötü oynasa galatasaray'la anlaştı sattı diyeceklerdi bence iyi de oldu. her korner'i etkili yalnız.

Kıcık kaptım..

İnşallah başına bişey gelmez..

Yorumum yok

Saygılarımla

10 numara oynadı, skoru kenara bırakırsak bence maçın Muslera ile beraber en iyi oyuncusuydu.

Oynaması gerektiği gibi oynadı bence iyi de oynadı, takımımıza katılır umarım, bedavaya daha iyi yerli bulunmaz, sezon başı bile alınmalıydı aslında da neyse.

Müthiş oğlan, oynadığı oyuna bakarsak karakterli de bir bebe. İnşallah öpücük yerine yazılı anlaşma sağlanmıştır bu sefer.

Burda dotunu yirtarlar..Yarin bize gelir maclarda rajat rahat oynar sinir oluyom amacini elde ettikten sonra gevseyen anadolu oyuncusu profiline

Geri
Üst Alt