Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.524
- 106.142
- 4.738
Yapamıyoruz yasak.İmzalı bir protokol yapmadilarsa yine alamaz bizimkiler Salih Galatasaraylı kendisini tanıyorum ama herşey olabilir tabi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapamıyoruz yasak.İmzalı bir protokol yapmadilarsa yine alamaz bizimkiler Salih Galatasaraylı kendisini tanıyorum ama herşey olabilir tabi
bizle alakalı eski mesajları var ama bende çekiniyorum bu olasılıktan knkBu herif hangi takımlı?
Fenerden bir çalım daha yemeyelim
Net gsli reyisBu herif hangi takımlı?
Fenerden bir çalım daha yemeyelim
İmzalı bir protokol yapmadilarsa yine alamaz bizimkiler Salih Galatasaraylı kendisini tanıyorum ama herşey olabilir tabi
ve emre kılınç golüyle maçı kazandırdı.Burda dotunu yirtarlar..Yarin bize gelir maclarda rajat rahat oynar sinir oluyom amacini elde ettikten sonra gevseyen anadolu oyuncusu profiline
Bucaspor döneminde bir arkadaşı vesilesiyle tanıyorum kıçı başı oynayan biri değildi hatta şöyle diyeyim geçen yaz bedavaydi bize gelmek için son haftaya kadar alanyaya imza atmadı ama hoca istemeyince alanyaya imza attı. hagiyi çok severGalatasaraylı ise Fenerbahçe'ye gider.
Ne alakave emre kılınç golüyle maçı kazandırdı.