# Salih Uçan

bizde seneye yönetim belli değil, hoca belli değil.

alamayız.

Şuan piyasada almamız gereken en iyi Türk topçu ligde kesinlikle yeterli olacaktır kaçırmamamız gerek

eski hocasının yanına gider

eskiden türk topçular terim ile çalışmak için can atardı, yerli transferlerinde elimiz güçlü olurdu. artık hocanın mı etkisi azaldı, yoksa para faktörü harici düşünce kalmadı mı topçularda bilinmez

hoş hocanın seneye kalacağı şüpheli gerçi

Bunu da mı kaçırdık? Şaşırmadım.

Buca'ya geldiğinde ikna çalışmalarına başlayacağım kafamda bikaç fikir var. Seneye bizde

Devre vasıfsız eleman Gedson'a paralar ödeyeceğimize bu çocuğa harcasaydık.

Salih olsam aynısını düşünürüm. Madem 3-5 kuruş paranız vardı ve beni çok istiyordunuz, niye teklifle gelmediniz de saçma sapan bir herifi 6 aylığına kıralamak için bu paraları ödediniz?

Devre vasıfsız eleman Gedson'a paralar ödeyeceğimize bu çocuğa harcasaydık.

Salih olsam aynısını düşünürüm. Madem 3-5 kuruş paranız vardı ve beni çok istiyordunuz, niye teklifle gelmediniz de saçma sapan bir herifi 6 aylığına kıralamak için bu paraları ödediniz?
Alanya 300'e 500'e kimseye Salih'i vermezdi.
Bir maç alsa zaten o 300 çıkıyor.

Gscimbom mobil

Alanya 300'e 500'e kimseye Salih'i vermezdi.
Bir maç alsa zaten o 300 çıkıyor.

Gscimbom mobil
Olabilir ama çocuğun gönlünü kazanırdın ve karşılık olarak bonservisi elinde sana imza atardı. Karakterinden şüphem yok.

Sen 'alacağız alacağız' diyip son gün Gedson'la Galatasaray taraftarını çıldırtırsan çocuğun morali yerle bir olur.

Beşiktaş ile anlaştığı söylentileri var.Gerçekten üzülürüm artık Salih'i de kaptırırsak ya, yerli bir oyuncu için kimle transfer yarışına girsek kaybediyoruz.Duran top kullanabilen oyuncumuz da yok ilaç gibi gelirdi bize

Beşiktaş ile anlaştığı söylentileri var.Gerçekten üzülürüm artık Salih'i de kaptırırsak ya, yerli bir oyuncu için kimle transfer yarışına girsek kaybediyoruz.Duran top kullanabilen oyuncumuz da yok ilaç gibi gelirdi bize

Taylanın oğulcanın yakın arkadaşı

salih transferinde devreye mi girdiler yine ne yaptılar

Geri
Üst Alt