# Salih Uçan

Sanırım bir tek ben beğenmiyorum bu adamı, yorumlara bak :)
Sezon başında denenmesi gereken yerli futbolculardan biri olarak gördüğüme dair düşüncem, makul maliyetle bu yıl da geçerlidir, yine bonservis bedeli yok. Ölüp bitmiyordum yani ki burada o gözle bakan pek kimse de yok, bildiğim kadarıyla...

Önemli nokta şu; beğendiğin 10 tane yerli futbolcu saymanı rica ediyorum, bunlardan da alınabilirliği olan 5 adedini belirtirsen çok memnun olurum...

Yok eğer buradaki pek çoğu gibi ''14 tane kaliteli yabancı futbolcumuz olsun, yerli olarak da altyapı ürünleri yeter'' kafasındaysan, bu mesajı ben yazmadım, sen de okumadın say lütfen...

Alamamayiz bjk gider en kötü başakşehir alır biz gene alamayiz.
Başakşehir bu sene yeniden yapılanmaya gider biz kimi istersek FB ile başaksehir alır.

Alamamayiz bjk gider en kötü başakşehir alır biz gene alamayiz.
Başakşehir bu sene yeniden yapılanmaya gider biz kimi istersek FB ile başaksehir alır.
BŞ in bugün kazanmış olmasına çok üzüldüm. Kaybetselerdi düşme ihtimalleri kuvvetlenecekti...

1. BŞ
2. Rizespor
3. Kasımpaşa

Bir tek Kasımpaşa kaldı gibi...

Neyine güvenip de almamamiz gerektiği hakkında beyanda bulunuyorsun burada. 3 tane orta sahayla koca ligi bitirmek üzereyiz rakiplerin 7-8 orta sahayla sezonu bitiriyorlar. En az 3 transfer yapmamız gereken bir bölgeye sen kimi alacaksın kardeşim hangi parayla. Mutlak suretle alınması gereken cimbomlu.

Gelsin. Zararı olmaz yararı olur.

2 adet rolex karsisinda ekibimize katilmasi gerekiyor

Bedavaya geliyor. Maasi fazla yüksek olmazsa, gelmemesini istemek baya tuhaf. Orta sahada adam yok resmen.

Oyuncunun önceliğinin şlde oynamak olduğunu duymuştum, böyle düşününce Beşiktaşı tercih etmesi normal.Ayrıca bizde öyle bir kaos var ki 3 ay sonrası için ne kalan- giden oyuncularımız belli, ne yönetim ne teknik ekip.Bu karmaşada Salih'i bağlarsak çok güzel iş yapmış oluruz.Gedson gidince elimizde Taylandan başka orta saha kalmayacak çünkü.0 (sıfır) kılınç falan saymıyorum artık

Geri
Üst Alt