Salih Uçan'dan Beşiktaş ve Yabancı Kuralı Açıklaması

Avrupa'da neden başarılı olamadığı da kafa yapısından belli oldu. Bu kafa yapısında bir adamı takımda istemem çünkü kendini geliştirmez, çabalamaz. İyi olmuş olmadığı. Bizim takımda da bu kafa yapısında oyuncu varsa kendilerinden kurtulmalıyız.

Boşuna savunmuşum seni.

Açık açık ülkeden seyir zevkinden banane sınırla beraber cebime 1 gireceğine 3 girecek o yüzden sınır işime gelir desen en azından salak yerine koymazlardı.

Yabancılardan eziksiniz ki yerliyle rekabet edebiliyoruz sadece diyorsunuz demekki

Banko gördüğüm transferdi.
Bu kadar mal olduğunu düşünmemiştim.
Bşk nin daha fazla para verdiğini de düşünmüyorum.
Bazı insanların kafası gerçekten çalışmaz ve saçma sapan işler yapar. Salih de böyle birisi.
Yabancı sınırı açıklamalarında bile kendisi ile çeliştiğinin farkında değil :)

Yabancıyla yarısmaya götü yemediği için türkle yarışmayı övmüş gerzek

Aptal herif.

Başka bir mal yerli'den kurtulmuş olduk böylece güzel.

Salih Uçan: "İlk 11'de 3 tane Türk oyuncu oynamak zorunda. Örneğin ben, bir Türk arkadaşımla forma mücadelesine gireceğim. Kimse 'Al kardeşim, sana forma' demeyecek. Türk oyuncular arasındaki rekabet artacak."

30 yaşındayım, ben hayatımda bu kadar kötü kurulmuş bir sebep-sonuç ilişkisi daha görmedim, ilerde göreceğimi de sanmam.

İşin enteresan tarafı, Josef-Atiba' nın olduğu takıma gidiyor. Bizde ise sadece Taylan ve yeni gelen Aytaç var halihazırda, bize gelmiş olsa bir yabancı eksik alınacaktı muhtemelen ve istediği 'yerli rekabeti' ni doyasıya yaşayacaktı...

Oynatılırsa, UCL de oynadığına oynayacağına pişman olması kaçınılmaz zaten...Şu an o seviyede rekabet edebilecek bir Türk takımı yok maalesef...

Tarık Çamdal’ın 4,5M € , Mehmet Topuz’un 9M € ‘ya transferlerin den haberi yok arkadaşın herhalde. Bazı kompleksli Türk futbolcuların bu yabancılara öcü gözüyle bakmasına anlam veremiyorum. Çalış, kap formayı, bu korku nedir. Bunlarla ilerleyemezsin arkadaş

Salih Uçan, yeni sezondan itibaren Beşiktaş forması giyecek.

Sözleşme: 2+1 yıllık
Maaş: Yıllık 7 milyon TL
Bonservis: Yok

[Spor Arena]

Salih Uçan, yeni sezondan itibaren Beşiktaş forması giyecek.

Sözleşme: 2+1 yıllık
Maaş: Yıllık 7 milyon TL
Bonservis: Yok

[Spor Arena]
yalanın daniskası. 7 milyonmuş. organize dolandırıcılar çetesi fenerin açtığı yolda herkes gidiyor haklı olarak.

gelmesin diye boşuna demedik
yok gelsin yok öyle orta açıyor yok böyle pas atıyor

alın size salih uçan
cimbomlu salihle uçarsınız artık

Geri
Üst Alt