Salim Manav: “İrfan Can Kahveci, Başakşehir'den ayrılmak istediğini yönetime iletti”

Emre Bol: "Fatih Terim, "İrfan Can Kahveci, Galatasaray'a gelmek istiyor” demiş. Yine sözleşmesi devam eden oyuncuyla görüştünüz demek!!!"
mal bu adam.taylan ve oğulcan üzerinden haber yollamıştır gelmek istiyorum diye görüşmeye ne gerek var. gelmek istiyorum demekle görüşme aynı şey değil.

Boş olmalıydı soy adı
veya ...

Çok isteyip kimi aldıysak,ne verim aldık nede elimizden çıkardık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu irfan transferinden gb %10 pay alıcak nasıl olacak merak ediyorum

Irfan bizde iyi oynar mı? Emre Akbaba gibi taze bir örnek varken, umarım kazıklanmayız

Aspordakiler baya tutusmus yav. Herifler galatasaraya gelmesin diye g.tlerini yirtiyor

İrfan çok iyi topcu, umarım alırız. Selcuk etkisi gösterir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2024e kadar kontrat yapmıssın sonra ben ayrılmak istiyorum gs'a gönderin beni diyemezsin tabii. Kulübü bonservis belirler o parayı verene satar bizim de konusulan rakamları verme imkanımız yok bence cok zor transfer

2024e kadar kontrat yapmıssın sonra ben ayrılmak istiyorum gs'a gönderin beni diyemezsin tabii. Kulübü bonservis belirler o parayı verene satar bizim de konusulan rakamları verme imkanımız yok bence cok zor transfer
Mahmut cafeyi aliriz
images (2).jpeg

Bence sene sonu verilmek üzere 10 M verip alacağız.

Bana gore Albayrak 7.5 milyona anlasti ama belki Mustafa Cengiz fazla diye onay vermedi. Sonra da Terim isim vererek aldirtmaya zorladi.

Geri
Üst Alt