GSC Haber Sallai: "Her şeyimi vermeye çalışıyorum"

Şu faul muhabbetini bırakın yapmıyor eskisi kadar azalttı zaten. Ki yapması lazım köhn gibi frankowski gibi temassız bekleri sevmiyorum. Adam sertlik ve yıldırma katıyor oyuna ve gelişiyor öğreniyor adam bek bile değildi. Yılların Frankowskisini cebinden çıkarttı.

Sertlik iyidir. Bence yeterince de sertlik katıyor. Yıllarca burada suya sabuna dokunmayanlara saydırdık. Savunması kötü yok öyle yok böyle dedik. Sol bekinden sağ bekine kim geldiyse savunma zaafiyeti var diye söylendik. Adam hem hücumda hem de Lemina ile oynamaya başladıktan sonra çok fazla geriye gelmesine gerek kalmıyor. Ribaundları takım toplamaya başladıktan sonra hücum devamlılığında işimizi görüyor. Ha daha kaliteli bir bek oyuncusu ile kendisini hem kanat oyuncuları ile hem sağ bek ile rotasyona sokmamız çok daha iyi olacak uzun maratonda. Ben kendisinin özverisinden razıyım.

İlk 11'de her zaman yer bulmak kolay değil takviyeler gelince ama çok iyi bir hamle ve joker oyuncusuna evriliyor.

Forvet arkası / sağ açık diye geldiği takımda çıt demeden sağ bek oldu adam, hâlâ ensesinde boza pişirenler var.

Ceza sahamız çevresinde güreşmeden oyna yavrum

Geri
Üst Alt