Hakan Şükür'ü sadece 2000'lerde izleyenler konuşuyor herhalde.

1992-2000 arası Hakan Şükür ölüp bittiğimiz Drogba kadar ve hatta bize gelen haliyle Drogba'dan da daha iyi bir forvetti.

Santrafordu demiyorum çünkü kaçırırdı. Ama takımını oynatan, boş beleş koşmadan presi ile rakibi boğan ve tekniği de Burak, Umut gibi oyunculara göre çok daha üst düzey, topsuz oyunu da çok iyi beceren, top indiren bir adamdı.
92 de vitamindin, nerden biliyon o donemi ?

santrafor sorunu açık. arif erdem gibi tilki bir st ile her mac 10 biter :)

Murad erdoğan ne ara efsanemiz oldu ya

92 de vitamindin, nerden biliyon o donemi ?

96-2000 arası yeterli değil mi kardeş.

Adamın bütün maçlarının 5-10 dakikalık özetlerini izledim de netten. Özette bile attığımız gollerin %45'inde olan adam. Ki sadece gol atıp, attıran değil oyunun da temel taşı.

Hagi'nin bile olmadığı maçlarda puan kaybetme oranımızda büyük düşüş yokken, Hakan Şükür olmayınca nerede ise o takımın kazanma oranı %40-50 düşmüş.

O kadar kilit bir adamdı bizim için o yıllar.

Kel dedinde aklıma hasan şaş geldi keşke kafayı kazıtsaydı yine turnuva için ümüt de mohikan yapsaydı 2002 deki gibi :D

Kazıtsaydı çok kötü olurdu ya, o vücuda nohut gibi kafa olmazdı :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kazıtsaydı çok kötü olurdu ya, o vücuda nohut gibi kafa olmazdı :D

Ümit karanın top sakalıda geldi şimdi aklıma vay be ne zamanlardı duygulandım yine şimdi bi tane o çapta yerlimiz yok bu selçuk burak çöplerini ilerde iyi hatırlayacağımı sanmıyorum

Ümit karanın top sakalıda geldi şimdi aklıma vay be ne zamanlardı duygulandım yine şimdi bi tane o çapta yerlimiz yok bu selçuk burak çöplerini ilerde iyi hatırlayacağımı sanmıyorum

Yürekten Galatasaray'lı hiçbir futbolcumuz yok şuan. Profesyonellik doğdu, mertlik bozuldu.

Dün izliyorum mesela Ahmet Dursun, İlhan Mansız, Hasan Şaş, Evren Turhan falan. Adamların gözünden okunuyor takım sevgisi, hırsı. Şimdilerde bu duygu çoğu futbolcuda yok malesef.

Bi Fener'de Volkan ayısı kaldı işte. Onun dışında kalmadı böyle adamlar.

Gene aynı yere gelmişiz.Bende aynı düşüncedeyim ancak klas ve atılan gollerdeki kalite bakımından bana göre ümit karan daha önde.Birde şu oynadıkları takım faktörlerinide unutmayalım.Bir yanda emreli,okanlı,suatlı, hagi'li orta sahalarla oynayan hakan şükür var diğer yanda barış özbekle,perezle,orhan akla cihan haspolatla lincolnle oynayan ümit karan var.

yanlarında kim olursa olsun hakan ile ümit apayrı oyuncular. hakan'ı ümit veya baska bir yerli ile kıyaslamakta yersiz bence,

hakan komple bir santrafordu, sırtı dönük oynayan, hücumun her bölgesine basan, rakip savunmaları yıldıran, hava toplarına mutlak hakim atletik bir santrafor..

Mesela Hakan Şükür'ün ambargosu olmasa bu maçlarda kesinlikle oynardı. Ama yukardan ambargosu var işte. Oynattırılmıyor.

hakan şükür oynasaydı da ne kadar kabiliyetsiz olduğunu görseydiniz keşke

Mesela Hakan Şükür'ün ambargosu olmasa bu maçlarda kesinlikle oynardı. Ama yukardan ambargosu var işte. Oynattırılmıyor.

Adam görmezden geliniyor resmen,trt milli takimin tarihteki gollerini gosteriyor gecenlerde ama Hakanin tek golu yok rezillik

Adam görmezden geliniyor resmen,trt milli takimin tarihteki gollerini gosteriyor gecenlerde ama Hakanin tek golu yok rezillik

112 milli maçta 51 adet gol atmış. Bu gollerden bazıları en güzel gol seçilmiş bir adamın milli takım tarihinde göstermemek ancak bizim ülkemizde olur.

Hakan Şükür ile ilgili burada yapılan yorumlar ise hakikaten ancak bu ülkede olur. O bir Galatasaray efsanesidir, başkaları gibi kestane değil.

Ümit Karan cok kilolu da degil Hasan gibi, nasil bu kadar kötü oynar anlamak güc. Tanju Colak´i Almanya´da bile canli izlerdim, salon turnavalarinda, efsane maclarinda döktürüyordu adam. Golcülük ve kalite konusunda, cok üstün bir oyuncu oldugunun kaniti beni gözümde. Adam göbekli möbekli, cosuyordu o hali ile maclarda, yildizlasiyordu.

Keske bizi sati febeye gitmeseydi, harbiden büyük golcü.

Ümit karan estetik goller dışında oyuna çokda katkısı olmayan bir oyuncuydu çalım atmaz top sürmez pres özelliği fazla değil ama klas gol atardı vuruş tekniği muazzamdı büyük maçlarda çok iyiydi ben turnuvada fayda sağlayamamasını normal karşılıyorum şahsen

Ümit>Hakan demek için nasıl bir kafa lazım gerçekten inanılır gibi değil.

Hakan Şükür bu ülkenin gelmiş geçmiş en iyi 5-10 futbolcusundan biridir.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt