- 20 Haziran 2011
- 60.957
- 69.363
- 4.758
O kadar kolay degil o is,once Wesleye itaat edecek ve yerli seviciligini birakacak sonra dusunuruzAffettik mi renktaş Küçük Hakan'ı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kadar kolay degil o is,once Wesleye itaat edecek ve yerli seviciligini birakacak sonra dusunuruzAffettik mi renktaş Küçük Hakan'ı?
92 de vitamindin, nerden biliyon o donemi ?Hakan Şükür'ü sadece 2000'lerde izleyenler konuşuyor herhalde.
1992-2000 arası Hakan Şükür ölüp bittiğimiz Drogba kadar ve hatta bize gelen haliyle Drogba'dan da daha iyi bir forvetti.
Santrafordu demiyorum çünkü kaçırırdı. Ama takımını oynatan, boş beleş koşmadan presi ile rakibi boğan ve tekniği de Burak, Umut gibi oyunculara göre çok daha üst düzey, topsuz oyunu da çok iyi beceren, top indiren bir adamdı.
92 de vitamindin, nerden biliyon o donemi ?
Murad erdoğan ne ara efsanemiz oldu ya
Kel dedinde aklıma hasan şaş geldi keşke kafayı kazıtsaydı yine turnuva için ümüt de mohikan yapsaydı 2002 deki gibiKel rotasyonundan oynuyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
92 de vitamindin, nerden biliyon o donemi ?
Kel dedinde aklıma hasan şaş geldi keşke kafayı kazıtsaydı yine turnuva için ümüt de mohikan yapsaydı 2002 deki gibi![]()
Hakan Şükür düşmanı mısın kardeşim? Öyleyse ona göre davranalım. Açıkla, bilsin millet!
Haydaaa linc edilmek istemem severiz kraliÜmit karanın top sakalıda geldi şimdi aklıma vay be ne zamanlardı duygulandım yine şimdi bi tane o çapta yerlimiz yok bu selçuk burak çöplerini ilerde iyi hatırlayacağımı sanmıyorumKazıtsaydı çok kötü olurdu ya, o vücuda nohut gibi kafa olmazdı
Ümit karanın top sakalıda geldi şimdi aklıma vay be ne zamanlardı duygulandım yine şimdi bi tane o çapta yerlimiz yok bu selçuk burak çöplerini ilerde iyi hatırlayacağımı sanmıyorum
Gene aynı yere gelmişiz.Bende aynı düşüncedeyim ancak klas ve atılan gollerdeki kalite bakımından bana göre ümit karan daha önde.Birde şu oynadıkları takım faktörlerinide unutmayalım.Bir yanda emreli,okanlı,suatlı, hagi'li orta sahalarla oynayan hakan şükür var diğer yanda barış özbekle,perezle,orhan akla cihan haspolatla lincolnle oynayan ümit karan var.
Adam görmezden geliniyor resmen,trt milli takimin tarihteki gollerini gosteriyor gecenlerde ama Hakanin tek golu yok rezillikMesela Hakan Şükür'ün ambargosu olmasa bu maçlarda kesinlikle oynardı. Ama yukardan ambargosu var işte. Oynattırılmıyor.
Adam görmezden geliniyor resmen,trt milli takimin tarihteki gollerini gosteriyor gecenlerde ama Hakanin tek golu yok rezillik