Ayrıca Hakan Şükür siyasi görüşlerinden dolayı bazılarının gözünde küçülmüş gibi geliyor bana.

Banane arkadaş futbolu bıraktıktan sonra ne yaparsa yapsın, bu eskiden nasıl bir futbolcu olduğu gerçeğini ne gölgede bırakır ne de değiştirir. Çok da şeyimde yani futboldan sonra ne yaptığı.

Ümit Hakan dan iyiymiş. Yok daha neler. Bende Karanı severdim bizde oynarken, bence milli takıma da çok az çağırdılar zamanında ama Hakan Şükür bambaşka be.

Benim çocukluk kahramanlarımdan birisi Hakan, bu adam sayesinde Galatsarayı sevdim futbolla ilgilenmeye başladım o yaşlarda. "Hakan ve gooooool" diye bağırıyormuşum çocukken futbol oynarken falan.

Hakan gibisi bir daha ne zaman gelir kim bilir.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Ümit>Hakan demek için nasıl bir kafa lazım gerçekten inanılır gibi değil.

Hakan Şükür bu ülkenin gelmiş geçmiş en iyi 5-10 futbolcusundan biridir.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

1.sidir.hic tartismam bile.önce hakan sükür ardından bülent kaptan sonra digerleri gelir.

Ümit > Hakan Şükür muhabbeti mi dönmüş :asd:

Ümit birazcik su salon turnavasinda oynasin. Her sahada oldugu anda, takim bir kisi eksik oynuyor. Ileride bekliyor. Ne teknik var, ne birsey. Insan biraz kosar, pres yapar bari. Arif gelseymis bari.

Ümit karan estetik goller dışında oyuna çokda katkısı olmayan bir oyuncuydu çalım atmaz top sürmez pres özelliği fazla değil ama klas gol atardı vuruş tekniği muazzamdı büyük maçlarda çok iyiydi ben turnuvada fayda sağlayamamasını normal karşılıyorum şahsen

pardon pres özelliği nasıl yoktu

nasıl izledin ümiti

itoğluit gibi koşardı adam be

pardon pres özelliği nasıl yoktu

nasıl izledin ümiti

itoğluit gibi koşardı adam be
Ya sorma hücum preste best di çok seri adam geçerdi asist özelliğide çok yüksekti belkide dünyanın en hızlısıydı

Eskiyi abartmayı çok seviyoruz Ya abicim ümit karan tamam jardel kadar oyunun dışında sadece gol lerde sahnede olan bir adam değildi de öyle elmander hakan şükür gibi pres özelliği olan bir adamda değildi adamın genel özelliklerinden bahsettim yanlış da değil ayrıca burdan polemik çıkmaz..

Ya sorma hücum preste best di çok seri adam geçerdi asist özelliğide çok yüksekti belkide dünyanın en hızlısıydı

Eskiyi abartmayı çok seviyoruz Ya abicim ümit karan tamam jardel kadar oyunun dışında sadece gol lerde sahnede olan bir adam değildi de öyle elmander hakan şükür gibi pres özelliği olan bir adamda değildi adamın genel özelliklerinden bahsettim yanlış da değil ayrıca burdan polemik çıkmaz..

la git traş yapma

ümit karan elmander kadar umut kadar pres gücü yüksek bi adamdı

it gibi koşardı

hakan sükür seni cekemeyenlerin yüzüne tükür
#aqp
Turkiye'nin icini bulandiran kriminal orgute verdigi alenen destek ile birlikte kendisini futbol dunyasindan da soyutlamis durumda.

Bunu goze alacak kadar ileri gittiyse bu ulkede herhangi birinin yuzune tukurecek pozisyonda degil demektir.

Son düzenleme:
Ikili tartismalari devam ettirenler konudan sutlanacak haberiniz ola.

Son düzenleme:
Üslubu hoş değildi bende o üsluba göre cevap verdimsonuçta adamla bir samimiyetimde yok hani geyig olarak algılayayım ümüt konusundaki görüşlerine katılamıyacağım akkülh ın

Geri
Üst Alt