acun fener GS survivorda bile GS'İ EZDİRDİ. burada da feneri şampiyon yaparsa şaşirmam.

Formalardan anlamaniz lazimdi fenerin final oynayacagini. Aziz gibi yavsaklarin oldugu ulkede mahalle maci bile yasaklanmali.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bjk maçında beraberlik bile yetiyor bize. Finale çıkalım da fenere 3. kez koyup hattrick yapalım :)

Protesto ediyorum 2 maçtır izlemiyorum siz niye hala izliyorsunuz ki bu tiyatroyu adam talimat alıyor Fener Finali garantiliyor. Hatırlayanlar olacaktır Survivor Aslanlar-kanarya'da da Aslanlar o kadar güçlüydü, erkekleri de kadınları da kuşlara göre daha güçlüydü finale 2 fenerli kalmıştı geçin izlemeyin şunun programlarını

Protesto ediyorum 2 maçtır izlemiyorum siz niye hala izliyorsunuz ki bu tiyatroyu adam talimat alıyor Fener Finali garantiliyor. Hatırlayanlar olacaktır Survivor Aslanlar-kanarya'da da Aslanlar o kadar güçlüydü, erkekleri de kadınları da kuşlara göre daha güçlüydü finale 2 fenerli kalmıştı geçin izlemeyin şunun programlarını
Reis acunun tum programlarini takip ediyon ha ,survivor fln

Bir ay sonra başlayacak programı yine sayfalarca konuşulur buralarda.

Reis acunun tum programlarini takip ediyon ha ,survivor fln

Valla doğru söylemek gerekirse Aslanlar-Kanaryalardan sonra takip etmedim Survivor'u bir daha, O Ses Türkiye'yi 2 sezon önceydi sanırım takip etmiştim oda tanıdım Cemal-Soysal kardeşler vardı onlar elenince izlemedim. Bu turnuvada Fener'i yenene kadar izledim sonra Acun ne olduğunu tekrar hatırlattı daha niye izleyeyim ki. 4. Maçlar sonunda 4 puan almış takım ilk Finali garantiliyorsa daha neyini izleyeceğiz

Goktug musun nesin bi shigtirson ya. Kirkizi olunca mac bitermis gotu boklu macta kendini tutamayan adam defolsun gitsin sanki hakem her pozisyona sari cikartiyor gibi davraniyon

Goktug musun nesin bi shigtirson ya. Kirkizi olunca mac bitermis gotu boklu macta kendini tutamayan adam defolsun gitsin sanki hakem her pozisyona sari cikartiyor gibi davraniyon

Bu kadar sinirlenmene ne gerek var tunacim yasli basli adamlar :D

İlhan Evren'e faul yapınca yedeklerimizin sahaya dalışını gördünüz değil mi işte böyle takımdaşlık lazım bize

Geri
Üst Alt