Serkan Gürkan
10 Numara!
- 22 Mayıs 2011
- 12.800
- 2.599
- 1.618
8-3 oldu...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her zaman yaptıkları gibi.
Ligde de bizi yener, gider Fener'e yenilir.
Şampiyon olacağı zaman gider yenilir.
Nasil yok yav Fener yok mu ?Trabzon gibi serefsiz bir takim yok bu dunyada.
Nasil yok yav Fener yok mu ?
Reis acunun tum programlarini takip ediyon ha ,survivor flnProtesto ediyorum 2 maçtır izlemiyorum siz niye hala izliyorsunuz ki bu tiyatroyu adam talimat alıyor Fener Finali garantiliyor. Hatırlayanlar olacaktır Survivor Aslanlar-kanarya'da da Aslanlar o kadar güçlüydü, erkekleri de kadınları da kuşlara göre daha güçlüydü finale 2 fenerli kalmıştı geçin izlemeyin şunun programlarını

Protesto ediyorum 2 maçtır izlemiyorum siz niye hala izliyorsunuz ki bu tiyatroyu adam talimat alıyor Fener Finali garantiliyor. Hatırlayanlar olacaktır Survivor Aslanlar-kanarya'da da Aslanlar o kadar güçlüydü, erkekleri de kadınları da kuşlara göre daha güçlüydü finale 2 fenerli kalmıştı geçin izlemeyin şunun programlarını
Reis acunun tum programlarini takip ediyon ha ,survivor fln![]()
Bu kadar sinirlenmene ne gerek var tunacim yasli basli adamlarGoktug musun nesin bi shigtirson ya. Kirkizi olunca mac bitermis gotu boklu macta kendini tutamayan adam defolsun gitsin sanki hakem her pozisyona sari cikartiyor gibi davraniyon
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Büyük golcü papen...