Bunların egosu Galatasaray'dan büyük işte onun kanıtı.

Dışarıda iken salla, forma giyince hemen başla hikayeye.

Yok be Alpay egolarını bilmem de yorumculuk böyle biz taraftarlar istiyoruz ki her zaman takımı övsün hiç eleştirmesin, rakipleri eleştirsin, kendine göre hata ve yanlış gördüklerini söylemesin. Ama biz bunu isterken şurada bile maç sonu ne yorumlar yapıyoruz futbolcular hakkında, yöneticiler hakkında :D

Evren Turhan'ın yorumculuğunu takip ederdim. Adam ne top oynuyor valla, ekstra motivasyon var adamda.

PPP0bv.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Olm niye herkes bana dalıyor :D.Bana göre Ümit Karan daha iyi golcü ve komple oyuncudur.Spor kamuoyuna göre tabiki Hakan şükürdür.Ancak Zevkler ve renkler tartışılmaz

Helal olsun Evren sana

Hakan Ünsal'a son yıllarda uyuz oluyorduk ama iyi laf çaktı onada helal olsun

Şimdi bunlar şampiyon olursa kupayı evlerine mi götürecekler, kulübe mi verecekler ? Derde bak :)

Bunların egosu Galatasaray'dan büyük işte onun kanıtı.

Dışarıda iken salla, forma giyince hemen başla hikayeye.

Ne alakası var Alpay? Yorumculuk başka, top oynamak başka. Amigoluk mu yapacak TV'de?

Olm niye herkes bana dalıyor :D.Bana göre Ümit Karan daha iyi golcü ve komple oyuncudur.Spor kamuoyuna göre tabiki Hakan şükürdür.Ancak Zevkler ve renkler tartışılmaz

Tam aksine gelmiş geçmiş en komple Türk forvet Hakan Şükür'dür. Aksi iddia dahi edilemez r'taş :)

Alpay Asmanın ettiği küfürü neden sildiniz. Like atacaktım. Klavyene sağlık :) Önerin de güzel :asd22:

Turnuvayi organize eden evren'in kankasi acun,o yuzden ekstra motivasyonla oynuyor :D

küçük hakandan böyle 1 açıklama beklemezdim aferin.

#denizlininyardımcısıevrenturhanolsun

Yiyorsa sabah aksam yalayip yuttugun adama ragmen Kral Hakan Sükürü cagirmak, hem de turnuva memleketi sakaryada yapilirken. Senin olmayan karakterine tüküreyim acur.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Geri
Üst Alt