fenerli bir ailede Galatasaray'lı olmak nasıl bilemez içinde olmayan kimse.Benim amca fenerli peder fenerli yeğen fenerli.Hakan şükür yüzünden her 6 kasımda dalga geçiyor herifler.Halbuki o maçta adam gibi oynasa kimse dalga geçemezdi.İçimde bir uktedir.

Birak kendilerinde dalga gecsinler ya, yav hehe diyip gecistir fazla kafana takma bence. Ailene hakaret olarak algilama ama bence ezikliktir bir macin skoru ile yillarca avunmak. Hadi bu macin sayesinde kupa kaldirsan falan neyse de dandik bir lig maci sonucunda.

Birak kendilerinde dalga gecsinler ya, yav hehe diyip gecistir fazla kafana takma bence. Ailene hakaret olarak algilama ama bence ezikliktir bir macin skoru ile yillarca avunmak. Hadi bu macin sayesinde kupa kaldirsan falan neyse de dandik bir lig maci sonucunda.

Öyle de işte kuşların bize attığı golden daha fazlasını atabilecek imkan önümüze geldiğinde elimizin tersiyle ittik.Hakanda başrolde olunca ona taktım yapacak bişey yok.

Arkadaşlar kavga esnasında ağır küfürler kullanılırsa sevinirim cipsimi falan aldım nargile çay yapıyorum değsin biraz.

O hırto sen miydin ya copy paste olmasa güzel sanat derdim.

aaa harbi lan

nejat başkan

2015 yılın küfürü ödülü sahibi

tanıyamadım bi an başkan k.bakma

Nejat Can'la tartışmaya giren yandı, adamın şey yapmadık yerini bırakmıyor mesajlarında..

Ozan Puki bi sor ama bi neden dedim cümlemi okumadan gelen giden bana salladı günahımı aldı.Halbuki ben sadece atılan gollerdeki klas olarak Ümit>hakan demiştim.Yoksa diğer özelliklerde ne desek boş hakan eziyor bariz.

Geri
Üst Alt