Fenerbahçe'li veteranlar kötü performans sergiliyor diye, Aziz önce Acun'a orjinal logoları kaldırtmış, sonrada Fenerbahçe'yi korsan formalarla sahaya çıkartmış, Fenerbahçe iyi olsaydı böyle bir durum yaşanmazdı şüphesiz.

bravo aziz baskan

her zaman kulubunun cikarlarini ust planda tutmustur

Ulan boyle ezilik hange camiada var aga...

Ama fener turnuvada iyi olsaydi her yere fenerbahce bayragi asardiniz a.....k....um serefsizleri...

Bizimkilerde gidip Trabzon'a yenilmis. Yaziklar olsun...

Bunlari susturmanin firsatiyken...

Yahu abartmayın şu kıçı kırık turnuvayı. İnşallah Trabzon olur.

İğrendim ben bir daha izlemem bu olayı Acun denilen adam da yine nasıl birisi olduğunu göstermiş oldu.

GS 9 Puan
FB 7 Puan
BJK 6 Puan
TS 5 Puan

Son hafta baya cekişmeli geçecek.... Bu maç böyle biterse tabi...

Zaten bu maçı Fener alırsa bariz şike var demektir.

İzlemiyorum ya bu ne böyle dalga geçer gibi pazar malı formalar logolar kalkmış bazı oyuncular yok.

biz eleniriz. bjk kaybederiz. fb de ts yi yener. final fb-bjk olur logolar cıkar tekrar finalde

Belli ki azizsilin ise yaramis.

Ulan acur ve azize burada bile sike pesindesiniz, insallah diger tarafta cayir cayir yanarsiniz.

Bu arada logolarla ilgili sikinti ne?

Bu arada yeni farkettim logoların ve takımların isimlerinin değiştiğini.Adamların kanına öyle bir işlemiş ki eziklik salon turnuvasında bile oyunbozanlık yapıyorlar.Bu Fenerliler PES oynasalar bile hile yaparlar oyunda.

Fenerin ve fenerlinin olduğu yerde şike eksik olmaz. Sikeci serefsiz haysiyetsiz pislikler.

Anlattık o kadar. Sadece Fenerin forması orijinal değil bu gösteriyor zaten olayı. Fener forması da değil gerçi logo yoktu formada.

Baktılar kötü takım üzerinden hakları almış.

Geri
Üst Alt