papen mustafayı A takıma çıkarmamız lazım umutdan daha fit ve faydalı olur

Acun gene işini biliyor hesapta lig usulü yapilcakmis Galatsaray koyunca olay değişmiş galiba.

Şimdi şikeciler ile final mi oynayacağız veya başka maçlar olacak mı?

Hala izliyor musunuz cidden? 4. maçlardan sonra müdahale edildi bariz.

Bariz müdahale olduğu için izlemeyi bıraktım, finalide izlemeyeceğim Acun'un sadece Survivor yapımını izlerim o da sevdiğim için başka da yapımını izlemem.

Arkadaslar bu serefsizin kanalı izlemeyin cidden karaktersiz bu emir almadan hiç bir iş yapmaz ne olduğu belli değil yeri geldi fetullahci oldu yeri geldi tayipci bakalim zamanla ne olacak .
Kazandığı paralarla fnerbahceye yardım eden azizin kicindan ayrilmayan işine geldiginde dindar olan ama televizyonu reyting alsın diye yaptığı programlarin kendi görüşüne aykırı olan biri yani kendisi dansöz.

Bak gene istediğini yapmış nasıl reyting toplarim diye final oynatiyor logolari degistirmis piyon ışte oynatiyorlar bunu kin duyuyorum bu karektersize.

Eğer bir oyun dönmezse 4-5 fark atıp kazanırız.

Acun + şikebahçe olduğu yerde öyle birşey imkansız.
Maç şöyle geçer bence: bizimkiler önce öne geçer ama şikeciler son dakika'da galip gelir veya acun için daha güzel olanı, şikebahçe penaltı atışları sonrası kupasını alır.

tv8 - Ntvspor maçı başladı.

Birazdan başlıyor final... Bakalım acun ne gibi sürprizler hazırladı bizim icin...

Geri
Üst Alt