Sam Allardyce: "Diagne gibi bir forvete sahip olmak çok güzel bir duygu"

Öyle çok bekleyip hesap yapmaya gerek yok. Bonservis ödemeye hazır olan takıma direk verilmeli. Giren girdi yapacak bir şey yok zararın neresinden dönersen kardır.

wba'yı ligde kimse tutamaz renktaşlar, bütün TD'ler bir araya gelip konsorsiyum yapsa bile olmaz o iş o yüzden 4 milyon olarak hesaplayın

8-10 milyon ver tapusuyla senindir

Beğen veya beğenme ki oynadığı maçlarda da gol bazında hakkını verdi de bir futbolcuyu da bu kadar itin bir tarafına sokmayın be kardeşim. Premier ligte bu golleri atması tesadüf değil. Eminim daha çok atacak.

İşte Türk futbolu bu mal taraftarlar yüzünden bu halde.

Manu hocası faul değil diyor, o itiraz etmiyor ama çakma GSli danyal klavye başına geçip "faul yeaaaaa" yazıyor.

Tıpkı günlerce İrfan GS'de yazması ve sonunda fenere gitmesi gibi.

Fual ya bariz
Solksjaer oyle diyor ama lafin devaminda maguire yapti fual verdiniz diyor
Enteresan bir centilmenlik anlayisi var roy amca da yapiyor bazen

Adamın içinde bulunduğu durum tam anlamı ile bir trajedi..
Nasıl bir yokluk halidir, anlamak mümkün değil !

Seni bu güzel duygulardan mahrum etmek istemeyiz Sam Dede. Zaten sayılı günün kalmış bir tane forvetin lafı olmaz ver 7.5 milyon sterlini al senin olsun.

Hemen satmamiz lazim. Bu Diagne denen herif her an sapitabilir

Big Sam Mohammed'i izlese ben böyle bir forvet görmedim diye sokakta gördüğü adama bile anlatır sanırım ...

Adam gider ayak fiziğini de geliştirdi, sene başından beri arkasında durulduğu için oyununu ve azmini de. Ezber yorumlardan kurtulalım artık, Diagne WBA ayarı takım için gayet ideal santrafordur. 7-8'e okutamazsak bizim beceriksizliğimiz olur.

Bunlar düserse 4 milyon pounda alabiliyor diyordu onlarin forumunda biri. Bizim icin baya kötü olur o durum. Umarim Diagne iyi oynarsa orda kalmam beni falan almayin diye isyan eder. Yoksa bunlar onu 4e alir 6-7 ye rahat satar.

Geri
Üst Alt