Samatta: "Fenerbahçe'ye karşı oynayan takımların konsantrasyonları hep yüksek oluyor"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1614882857617.png

Samatta: "Bugün yaşanan kazada hayatını kaybeden askerlin ailelerine başsağlığı diliyorum. Türk ordusuna da başsağlığı diliyorum. İçinde bulunduğumuz durum elbette zor bir süreç. Alabildiğimiz kadar puan almak istiyoruz."

Samatta: "Kimin ofans veya defans yaptığının önemi yok. Biz büyük bir aileyiz. Biz inanıyoruz, taraftarlarımız da inanasın."

Samatta: "Fenerbahçe'ye karşı oynayan takımların konsantrasyonları hep yüksek oluyor."

yatmalarını mı beklıyorsun

Bunlari hep gidip sisiriyorlar futbolculari. Güzel futbolculara bahane üretmeye devam etsinler

Ondan degil o karaoglan zorlaniyosunuz kötüsünüz ondan

Hasssss..... Cimbom a Paris kesilen size yimpaş Yozgat spor olurken iyiydi tek dişi kalmış canavar. Alışmışsınız yatan takımlara.

04.03.2021 21:15 Perşembe #62

can666

SAMATTA MEVZUSU

3 forvetimiz de Türkiye liginin en kötü forvetleri sıralamasında ilk 10´a rahat girerler!

ÖLÜMSÜZ

SAMATTA MEVZUSU

Samatta´nın şu hailnden medet uman tüm kıt akıllıların Fenerbahçeden defolup gitmesini istiyorum.

Siz covide dua edin‚ yoksa taraftar sizi çoktan defetmişti

kolana devam et ve kes

35 yasindaki zenci bidon puahaha

karagümrük ve trabzon gibi mi?

resmen sattilar size maci. 2 tane haysiyetli takim gelince basiretiniz baglaniyor.

Fenerbahçe'ye karşı oynayan takımların penaltılarının verilmemesi konusunda ne düşünüyorsun çöp Samattam?

Biz inanıyoruz, taraftarlarımız da inansın

size değil de tetikçi hakem ordusuna inanabilirler
ama fazla inanmasınlar sonra daha önce çok kez yaşadıkları gibi tekrar hüzne uğrarlar

Yok yaa bıraksınlar öylece kaleye inin vurun topa gol olsun.

Adamlardaki bahaneye bak ya :red: Nasıl bir açıklama bu?

hakemler de yetmiyor rakipler de yatacak heriflere.

Antu'da Samatta konusuna feci küfürler yazıyorlar. Daha 6 milyon euro bonservis verecekler seneye buna. Yıllık 4 milyon euro falan alıyor diye duymuştum.

Geri
Üst Alt