Samed Yeşil, Aslan'a Geldi!

Fm'nin wonderkidlerinden biriydi bu arkadaş 2010-11 sezonunda ama sakatlıklar peşini bırakmadı.

Tam bizlik transfer olur iki kere capraz baglari kopmus bir adam bize yakisir.

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

yorumları okuyunca kriterleri karşıladığını anladım, yarın gelip başlasın.

Oo ciddi sakatlık geçmişi..

Nazifson ağzı sulanmıştır bu teklifi duyunca.

4,5m euro bonservis , 2m yıllıktan 5 senelik imza ilaç gibi gelir.

Her iki dizinde de çapraz bağları kopmuş ve opere olmuşsa artık greft koymuşlardır bir daha kopmaz , gelsin :D

He serdar aziz gibi arka çapraz bağı koparmayı başarırsa bilemem :)

sigthorssonu sepetleyip sağa vargas gelecekse 3. ya da 4. forvet olarak 400bin euro maaş ile gelecekse gelsin..ayrıca önceliğimiz stoper olmalı

Bir aralar bunun haberi vardı Liverpool tesisinin önünde mi ne uyumuştu içeri giremedi diye. Tam hatırlamıyorum.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

İki ay önce Hansa Rostock denemiş ama kontrat yapmamışlar?

22 yaşındaki forvetin önce Galatasaray için geldiği ve Florya Metin Oktay Tesisleri'nde deneneceği belirtilmişti ancak genç oyuncunun Sarı Kırmızılılar için değil, Trabzonspor için geldiği ve İstanbul'a indikten sonra Trabzon'a gittiği öğrenildi. (Fanatik)

Samed Yeşil'in menajeri Fazeli, "Galatasaray ve Trabzonspor isimlerini siz söylediğiniz için söylüyorum. İlgi var, ama ben somut bir görüşme yapmadım. Türkiye önemli bir seçenek. Görüşme yapmadan olur mu olmaz mı şeklinde yorum yapamam. Samed şu anda Türkiye'de değil. Ama ülkenin en büyük iki kulübü onunla ilgileniyor" dedi.

Nedende isminden dolayı Trabzon a daha çok yakışır bir hava var :D

Envoyé de mon Sony Xperia Z5 en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt