Samet Akaydin: "Eleştirilere açığız ancak bir insanın saçına, bıyığına girmek çok saçma"

Berbat bir dil oluştu. 2008’de hangimiz Semih Nihat Uğur Boral vs sevinmedik ki iyi oynayınca. Veya Arda golü attığında hangi Fenerli sevinmedi?

Görüp okuduklarımız bizi oluşturuyor veya dönüştürüyor.

Berbat bir hale geldik
Katiliyorum, bu ama ulkedeki futbol ortami yuzunden. Ve bu ortamin kutuplastirma /ayristirma icin kullanilmasi. Senin ulkende bir camiaya surekli terorist ve fetocu deniyor. Milli forma giyen adama oyle bakiyorlar falan. Her taraftan orneklenebilir.(Bizim forum ortami cennet kaliyor bence genele gore mesela)

Su an bile sorsan milli maci umursamayip aziz kimi TD yapip ha gi oyuncuyu alacak, bizde ortasahaya kim gelir ederi daha ustte goren taraftar grubu var.

Toplumdaki bencil "ben istedigimi alayimda kim ne yaparsa yapsin" bakis acisinin etkisi bence bu. Futbol disinda gunluk hayatta da toplum boyle cunku ve duzelecegi yok.

Katiliyorum, bu ama ulkedeki futbol ortami yuzunden.

Su an bile sorsan milli maci umursamayip aziz kimi TD yapip ha gi oyuncuyu alacak, bizde ortasahaya kim gelir ederi daha ustte goren taraftar grubu var.

Toplumdaki bencil "ben istedigimi alayimda kim ne yaparsa yapsin" bakis acisinin etkisi bence bu. Futbol disinda gunluk hayatta da toplum boyle cunku ve duzelecegi yok.
Zor hayatlar yaşıyoruz ve acısını böyle çıkartıyoruz.

Şimdi Montella epic fail bir maç çıkardı doğru.

Tamam abi bitti gitti, daha fazlasına gerek yok.

İstifa diyenler, adam değil, karaktersiz o şu bu.

E babacım ne hocalar geldi dünya kupasına götüremedi takımı 20 senedir

1 maç be sadece

Zor hayatlar yaşıyoruz ve acısını böyle çıkartıyoruz.

Şimdi Montella epic fail bir maç çıkardı doğru.

Tamam abi bitti gitti, daha fazlasına gerek yok.

İstifa diyenler, adam değil, karaktersiz o şu bu.

E babacım ne hocalar geldi dünya kupasına götüremedi takımı 20 senedir

1 maç be sadece
Milleti sinirlendiren kisim birazda oyuncularda o hirsi gormemeleri, hocanin mac sonu aciklamalari + zaten haciosmanoglu mutemadiyen siviyor demeclerinde.

Hic toparlayaci sakinlestiren seyler duyulmadi mac sonu. Haliyle delirdi millet (karakteristik ozelliklerimizden biri zaten, bagirip cagirak ortam oldu mu yardirmacayi severiz toplum olarak)

MT kaptanlarında hesap verecek, sorumluluk alacak karakter olmayınca bu garipleri salmışlar ortaya.
Bunlar kendini birşey sanıyor zaten, 2008de 2002de sosyal medya olmamasına rağmen neler söyleniyordu, turnuva boyu Şenol’un takımına taktılar, stoper hattını sürekli değiştirdi diye eleştirildi. İlhan oynamadı diye neler dendi.

2008de Portekiz maçı sonrası neler söylendi.

2016da İspanya ve Hırvatistan’a yenildik diye neler söylendi o Hırvatistan DK finali oynadı sonraki turnuvada.

Tarihin en kolay grubu gelmiş, tarihin en kolay açılış maçı ama kendimizi bir halt sandık ve fazla motivasyondan dağıldık.

Herşeyi geçtim yeteneğin devri bitti, en az rakibin kadar mücadele edeceksin Messi değilsen, Arda Güler’in kendini kral sandığı kafasına göre şut çekip, çalım atıp durduğu ortamda bu açıklamayı da Samet yapar kim yapacak.

2020de de yani 21’de de biz benzerini yaşadık, kendimizi bir halt sandık oturtup gönderdiler. Bu grup ondan da kolay, ilk 2de çıkmamak skandal olur.

Arda Güler’in kendini kral sandığı kafasına göre şut çekip, çalım atıp durduğu ortamda
Bu bence takim icinde en buyuk negatif. 2 senedir Altin cocuk, ardamiz heey hooy diye kac yasinda takimda kendini ustun sandigi bir modu var maclarda.

Takim kaptanligi zaten yok bana gore. Kaldi ki zaten Takim goruntusu verilmiyor hic. Sosyal medya zaten tuzu biberi her seyi uclara tasiyarak.

Bunlar kendini birşey sanıyor zaten, 2008de 2002de sosyal medya olmamasına rağmen neler söyleniyordu, turnuva boyu Şenol’un takımına taktılar, stoper hattını sürekli değiştirdi diye eleştirildi. İlhan oynamadı diye neler dendi.

2008de Portekiz maçı sonrası neler söylendi.

2016da İspanya ve Hırvatistan’a yenildik diye neler söylendi o Hırvatistan DK finali oynadı sonraki turnuvada.

Tarihin en kolay grubu gelmiş, tarihin en kolay açılış maçı ama kendimizi bir halt sandık ve fazla motivasyondan dağıldık.

Herşeyi geçtim yeteneğin devri bitti, en az rakibin kadar mücadele edeceksin Messi değilsen, Arda Güler’in kendini kral sandığı kafasına göre şut çekip, çalım atıp durduğu ortamda bu açıklamayı da Samet yapar kim yapacak.

2020de de yani 21’de de biz benzerini yaşadık, kendimizi bir halt sandık oturtup gönderdiler. Bu grup ondan da kolay, ilk 2de çıkmamak skandal olur.
Şu grubu hazırlık turnuvası falan ayarlasan bu kadar kolayı denk gelmez zaten. Merih mi Hakan mı ne tecrübemiz yok avusturalyanın var gibi bir şey demişti. At kafası senin kaptanın son 3 seneki CL nin 2 sinde finalisti

Şu grubu hazırlık turnuvası falan ayarlasan bu kadar kolayı denk gelmez zaten. Merih mi Hakan mı ne tecrübemiz yok avusturalyanın var gibi bir şey demişti. At kafası senin kaptanın son 3 seneki CL nin 2 sinde finalisti
O konuda haklı bence, temel sebeplerden birisi o.

Şöyle anlatayım, 25 senedir ilk defa katılıyor olmasak bu kadar gaza gelmezdik, o 2002de yapılanı kolay zannettiler çünkü.

Avustralya son 7 turnuvanın 6sına katılmış, bir kültür var, onlar için dünya kupası gruptan çıktıkları belki bir tur geçtikleri bir prestij ortamı, dolayısıyla rahatlar.

Bu basin toplantisina neden Samet ve Ugurcan cikti ki.

Aslinda tam "kaptanlarin" durmasi gereken noktaydi. Madem tepkiler abartiliyor cikip takimi savunsalardi...

Meselenin neresinden tutsan elinde kalıyor malesef. Medyasıyla, futbolcusuyla, başkanıyla her yönden toksik bir ortam ve rezillikler ülkesi olduk. Siyasetin ve paranın ön planda olduğu bir ortamdan hayır gelmez. Sonuncu olup geleceklerinden adım gibi eminim.

O konuda haklı bence, temel sebeplerden birisi o.

Şöyle anlatayım, 25 senedir ilk defa katılıyor olmasak bu kadar gaza gelmezdik, o 2002de yapılanı kolay zannettiler çünkü.

Avustralya son 7 turnuvanın 6sına katılmış, bir kültür var, onlar için dünya kupası gruptan çıktıkları belki bir tur geçtikleri bir prestij ortamı, dolayısıyla rahatlar.
Bu şey muhabbeti döndü dün. Hakan ve Merih, kadro seçimleri ve 11 ler dahil her şeye karışıyorlar diye. Doğru olma ihtimali var mıdır sence? İkisinin de karakterini düşününce olamaz diyemiyorum.

Bu şey muhabbeti döndü dün. Hakan ve Merih, kadro seçimleri ve 11 ler dahil her şeye karışıyorlar diye. Doğru olma ihtimali var mıdır sence? İkisinin de karakterini düşününce olamaz diyemiyorum.
Merih'in öyle bir etkisi olduğunu düşünmüyorum ama Hakan'ın yanında İsmail'i istediği muhtemelen doğru ki mantıklı da, o tarz alan savunan hareketli birisi lazım Orkun ve Arda ile oynayınca tüm defansif yük ona biner.

Adamcılık seviyesinde birşey görmüyorum en basiti mevcutta hiçbiri Arda Turan değil, Burak Yılmaz değil, öyle bir ağırlıkları yok.

Siz mi korkuyorsunuz? Korksaniz sahada adam gibi mücadelle ederdiniz

Kes lan, primlere, villalara gelince bir tarafınız oynuyor. Sahada oynamaya gelince totalde 70 milyon değeri olan takım futbol dersi verip gidiyor. Bu bayrak için her şeyi yaparlarmış. Aynen aynen Sizin kadar prim var alan var mı lan 48 takım içinde. Sesini kes otur adamın canını sıkma

Bu takımın kaptanları kim çıkıp onların açıklama yapmaları lazımdı, 2 tane adamı direk ortaya atıp kendileri saklamışlar. İşler iyi giderken kendileri açıklama yapıp şimdi kameradan kaçıyorlar böyle kaptan olmaz.

1'nci kaptan Hakan nerde ?
2'nci kaptan Merih nerde ?
Yedek kaptan Çağlar nerde ?
Yedek kaptan Kaan nerde ?

Futbol oynamaya gittiğiniz turnovaya, orada imaj değiştirir topunuzu oynamazsaniz, hem saçınız hem de sakalınız eleştirilir.

Bence bir tane bile futbolcuda yeterli yürek yokmuş

Kalkıp da “bizden önce sürekli dünya kupası izliyordunuz sanki, insanların saçına sakalına laf ediyorsunuz ne hakkınız var” diyemedi

Gerçek kaptan veya lider dediğin böyle bir açıklama yapar, tepkiyi üstüne çeker ve takım arkadaşlarına cesaret verirdi

Geri
Üst Alt