samet akaydin

ADS'den tanıdığım bir adam. Tayyip'le birlikte iyi tandem olmuşlardı bizim lig seviyesi için.

Tayyip'ten daha yüksek bedele gidince, saçma bulduğumu da transfer başlığında söylemiştim diye anımsıyorum.

Bu seviye stoperi değil. Bu herife kızmanın pek manası yok. Montella ya kızmak lazım. Adana Demirspor değil burası sonuçta.

Samet in "yok ben gelmem ne işim var EURO'da hocam" diyecek hali de yok.

Beni çağırsalar ben de giderim.

Şimdi bu herif bu kadar takımın içine etmişken ve futbolu bilinçli ya da bilinçsiz seyreden herkes tarafından yerden yere vuruluyorken, nasıl oluyor da bizim kıymetli efsanemiz sayın Terim ve MT hocası Montella tarafından her seferinde ilk tercih olabiliyor? Ve bu isimler bu herifi tercih ederken biraz olsun utanmıyorlar mı?

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Samet’i düşününce, acaba Bahçeli’nin kupadan çekilme teklifini değerlendirsek mi?

Oğlum Samet şu iki maçta müthiş oyna, sana daha tek laf edenin karşısında ben olurum...

Maçın adamı olacaktır.

Bunun orta saha versiyonu da maalesef bizdeki berkan. Berkan ve samet bazen iyi oynarlar ama saatli bombalardır. her an golü yedirebilirler. o yüzden ben bu türevde oyuncuların iyi oynamasından mutlu olmuyorum çünkü formayı alıp devamında ciddi batıyorlar ve bu batırmaları puan kaybına sebep oluyor.

Rizeye transfer olmuş

Geri
Üst Alt