sami uğurlu

Adı ofsayt ya. Sami diye hocayi ben ciddiye almam. :asd:

İsterim kel hocalar kervanındaki hocalar her zaman iyi olmuştur zaten.

Bütün marifet tabii ki Sami Hoca' da değil. Kadro kalitesi en önemli şeydir. Serkan Reçber tek başına, bizim sezona başladığımız kaç yıllık kalabalık teknik heyet ve scout ekibinin bulabildiklerinden çok daha iyi adamları, hem de kıyas edilmesi tuhaf olacak şartlarla takıma kazandırdığı için bu futbolu oynayıp iyi sonuçlar alabiliyorlar. Kasımpaşa' dan hiç hazzetmem ama helal olsun adamlara:tbr:
:hat:

Son düzenleme:
şan,şöhret para pul hepsi gelip geçermiş
bir ömür bir yaşam bir sevdaya bedelmiş
hoş bir seda kalsın senden kasımpaşaya yadigar
sami ugurluyla 2023te şampiyon GALATASARAY🥳🥳🥳🥳

27 nisan dogumlu.boga burcu ve 30 nisandaki tutulma direkt gelecegini etkiliyor,tuhaf:unsure: bence daha da yükselecek,hatta talibi olabiliriz

Maç sonu açıklamalarını dinledim.Futbolu bilen bi hoca olduğu anlaşılıyo açıklamalarından.Serkan Reçber keşfetmiş.Önce yardımcı hoca olmasını teklif etmiş gelişirse hoca olarak şans verileceğini söylemiş..

Yerini fuat capaya birakacagi gunu merakla bekliyorum

Tahminim 22-23 sezonu 7. Hafta

Geçen bi röportajını izledim egosu olmayan iyi biri.Bence az da egolu olmalı yoksa piyasada hemen yiyebilirler kendisini.Avrupa hayali varmış.Önceliği Kasımpaşa'yı Avrupa'ya götürmekmiş.Gitmek istediği takımlar ve Kasımpaşa'yı o seviyelere getirmek istediği takımlar Sevilla-Villarreal-Freiburg gibi takımlarmış.Geriden pasla oyun kurulumunu seviyomuş ve ondan ilerlemek istiyomuş.Yardımcı hocayken bile transferleri kendi onaylamış.Hocayken kendi onaylıyomuş.Serkan Reçber kendisine saygı duyuyomuş bu konuda..

Geri
Üst Alt