GSC Haber Sami Yen Haber: "Barış Alper'le yeni sözleşme konusunda anlaşma sağlandı"

Dursun ve avaneleri kulübün anasını ağlattılar, 2 milyon euro'dan aşağı maaş alan kalmadı neredeyse. İlk 11'in maaş yükü 100 milyon euro oldu herhalde.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Takımın toplam maaş yükü 100 milyon euro civarı vergiler dahil. Takımda 5 üzeri alan İcardi, Sane, Osimhen var. 4-5 arası alan Tor, Davinson, İlkay, Singo. 2-3.5 arası Kaan, Bardakçı, Barış, Yunus, Sara, Jakobs, Lemina, Uğurcan, Sallai var. Diğer isimler 2 milyonun hatta çoğu 1.5 veya altı alıyor.

Son düzenleme:
Dursun ve avaneleri kulübün anasını ağlattılar, 2 milyon euro'dan aşağı maaş alan kalmadı neredeyse. İlk 11'in maaş yükü 100 milyon euro oldu herhalde.

Maaş ve topçuların havalar Barcelona ama oyun ve sahadaki performans Tavşanlı Linyit, rezillik

O nasıl oluyor Osimhen, Icardi, Sane sadece 3'ü 40 milyon euro. Geri kalan 20 kişi 60 mı alıyor?

Maaş aralıklarını yazdım maaş bütçesinin büyük kısmını o 3 kaplıyor doğru onun dışında imaj haklarını sponsorluklar ödeyeceği için hesaba koymamıştım. Onun dışında şöyle söyleyeyim bizde 4 milyon ve üzeri alan oyuncu sayısı 7 kişi. 2-3.5 arası alan da 9 oyuncu. Diğerleri zaten düşük maaş alıyor. Bütçeyi şişiren oyuncular İcardi, Sane, Osimhen bu oyuncuların olmadığı bir durumda gayet normal bir bütçemiz oluyor.

bizim kulüp çok futbolcu bağımlı yönetiliyor, köklerimizden uzaklaşıyoruz, bizim yöneticiler çok kolaya kaçıyorlar başımız çok ağrır ileride

Vergi 40% ise brüt maas gideri 100 milyondan bile fazla olabilir. Üstüne oyuncular ne kadar bonus aliyor bilmiyoruz. Ziyechin bile hayvan gibi cok basit bonuslari var demiyorlarmiydi? Bonuslar, imaj haklari falandan da bir 10-15 milyon net gider varsa hic sasirmam.

@Bora Akıncı

Osimhen 21M€
Sane 12M€
Icardi 10M€
Singo 4.8M€
Ilkay 4.5M€
Sanchez 4.5M€
Torreira 3.5M€
Sara 2.75M€
Yunus 2.5M€
Sallai 2.5M€
Lemina 2.5M€
Ugurcan 2.4M€
Jakobs 2.1M€
Baris 2M€
Abdulkerim 2M€
Kaan 1.5M€
Ahmed 1.1M€
Gunay 1M€
Eren 1M€
Yusuf 850 bin €
Berkan 500 bin €

soyle kabaca hesap ettim cogunu ezbere biliyorum cunku.

totalde yaklasik 85 milyon euro garanti ucretler oduyoruz, bonuslar monuslar da vardir totalde 100 milyona yakindir vergisiz hali.

Brut olarak 100 milyon euroyu geciyor zaten.

Abi böyle bişey olamaz ya. Böyle iş mi olur, herkes siyah ekran versin o zaman. Devre arasını görseydik bari bi performans ortaya koysaydı. Bi bok olduğu da yok gördük şampiyonlar liginde.

Bu iş çok su kaldırır abi. Böyle bişeyi kabul etmiyorum.

YARGILANACAKSINIZ

Mahmut Uslu, ''Kezman' a 4 milyon maaş verilince dengeler bozuldu, 1.4 milyon alan Alex kazan kaldırınca aynı maaş ona da verildi; sonra diğerleri derken ipin ucu kaçtı'' demişti zamanında...

FB ile girilen sidik yarışını forse eden biz olduk bu defa. İcardi, Osimhen, Sane, Singo vs bu maaşları alırken Barış' a totalde 4 milyon civarı maaş hiç de absürd gelmiyor doğrusu ki kur yükseldikçe rakam reel olarak düşecek zaten. İsmi geçenlerin CV si parlak da üç şampiyonlukta, üstelik herkesin durduğu periyodlarda lokomotif işlevi gören Barış' ın CV si 'çöp' müdür? Yerli olması mıdır sizleri böyle düşünmeye iten? 8-10 milyon maaş vermeyi göze alan adamlar aynı teklifleri yine yapar, yine gider Barış; yeter ki alıştığımız performansını göstermeye devam etsin. Evet, Yunus için de şimdi olmasa bile seneye filan güncelleme düşünülmeli. Ligin açık ara en iyi iki yerli futbolcusu bunu hak ediyor diye düşünüyorum.

Edit: Sadece yerliler demek de doğru olmaz gibi; kanat olarak yabancı kim var mesela net daha iyi diyebileceğimiz?..

Son düzenleme:
Avrupa'da paspas olan takımın topçularına ödediği maaşlara bak, vay be. Zahmet edip bi galibiyet alırlar belki şlde.

Maaş aralıklarını yazdım maaş bütçesinin büyük kısmını o 3 kaplıyor doğru onun dışında imaj haklarını sponsorluklar ödeyeceği için hesaba koymamıştım. Onun dışında şöyle söyleyeyim bizde 4 milyon ve üzeri alan oyuncu sayısı 7 kişi. 2-3.5 arası alan da 9 oyuncu. Diğerleri zaten düşük maaş alıyor. Bütçeyi şişiren oyuncular İcardi, Sane, Osimhen bu oyuncuların olmadığı bir durumda gayet normal bir bütçemiz oluyor.
Yani ciddi taahhüt altına girdik, çoğu da 3-4 senelik kontrata sahip, hep başarılı olmak lazım sürdürülebilir olması için. Sadece lig şampiyonluğu yetmeyebilir bu maliyetleri döndürmeye.

Yani ciddi taahhüt altına girdik, çoğu da 3-4 senelik kontrata sahip, hep başarılı olmak lazım sürdürülebilir olması için. Sadece lig şampiyonluğu yetmeyebilir bu maliyetleri döndürmeye.

Mevcut sponsorluk, stad ve hatta store gelirleri yabancı para cinsinden buralarda olduğu sürece çok bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

@Bora Akıncı

Osimhen 21M€
Sane 12M€
Icardi 10M€
Singo 4.8M€
Ilkay 4.5M€
Sanchez 4.5M€
Torreira 3.5M€
Sara 2.75M€
Yunus 2.5M€
Sallai 2.5M€
Lemina 2.5M€
Ugurcan 2.4M€
Jakobs 2.1M€
Baris 2M€
Abdulkerim 2M€
Kaan 1.5M€
Ahmed 1.1M€
Gunay 1M€
Eren 1M€
Yusuf 850 bin €
Berkan 500 bin €

soyle kabaca hesap ettim cogunu ezbere biliyorum cunku.

totalde yaklasik 85 milyon euro garanti ucretler oduyoruz, bonuslar monuslar da vardir totalde 100 milyona yakindir vergisiz hali.

Brut olarak 100 milyon euroyu geciyor zaten.
Emeğine sağlık, güzel bilgilendirme olmuş. Vallahi bana göre fazla yine de, ipin ucu kaçıyor, bonservisler 20-30, maaşlar 3-4, artık en kıytırık oyuncunun talepleri bile buna göre oluyor. Bu döngü sıkıntı yaşatacak ileride.

Frankfurttan 5 yemenin ödülü verilmiş halen sövüyorum o kaç kaçırdığı gole

Barış Alper daha fazla maaşı hak ediyor mudur?
- Evet.

Ama bu şekilde mi olmalıydı? Kesinlikle hayır.

Bu kararı veren her kimse topluca istifa etmelidir. Yazıklar olsun.

Barış üzerinden o üç kuruşluk menajerinin ekmeğine yağ süren yönetim her kimse -ki Okan hoca bu işin içinde var ise- direkt istifa sebebidir.

Bunun adı Galatasaray'ı bi menajer bozuntusunun elinde oyuncak etmektir.

Geri
Üst Alt