GSC Haber Sami Yen Haber: "Barış Alper'le yeni sözleşme konusunda anlaşma sağlandı"

osi+sane+sanchez cart curt gider

barış falan satılır

sallai gibi yeteneksiz yüksek maaşlılar gider anca öyle herhalde

bi 5-6 sene böyle gider gibi duruyor
Takımı yeniden kurarsan anca oyle düzelir iste knk yeni barem falan koyunca. O da olması imkansız bir olay olduğundan dediğin gibi bir 5-6 yıl gider böyle.

dostum biz bu maaşları nasıl düzenleyeceğiz sence. önümüzdeki 4-5 sene büyük sıkıntılar çekeceğiz gibi gözüküyor
Bir yerden sonra bu paralar ödenemeyecek. Yabancılarla fifalık olup büyük ihtimalle FFP'den girecek bize.

Şampiyon olamadığın her sene bu paraları ödemen imkansıza yakın. Şampiyonluk gittiği anda takım dağılacak.

Benim tahminim 2027 sezonunun sonunda beyaz bayrağı çekeriz. Sonra bir 3 yıl falan fetret dönemi başlar. Etebo, Taylan tarzı adamlar izleriz.

2030'da artık ekonomi ne olur bizim buralarda tahmin etmek zor olduğu için duruma göre hafiften şampiyonluklara tekrar başlarız.

1 yil da erken adminim .. Baris sikinti cikardi diye yenilendi yarin yunus yapsa aynisini pasa pasa iyilestirecegiz.
Herhalde erken. Her sene zam yapiyorsak 4-5 yillik kontratlarin bir manasi kalmiyor.

Yarin kotu sezon gecirirse maasinin bir kismini da geri vermeli diye bir madde ekletsinler bari. :asd:

Sorun performansı degil, sorun hainlik yapip zam almasi. Sezon bittiğinde hicbir sorun yokken bu zammı yapsalar ben ses etmezdim ama burada hainlik odullendiriliyor. 10 gun idmana çıkmayacak, menajeri bize şöyle boyle yaptılar diyecek hop 2 katından fazla zam alacak. Ne guzel dunya. Dursun ozbek yönetiminin hicbir duruşu, prensibi vs.si yok. Ver parayi gec. Yere batsın boyle yöneticilik.

Dostum el mahkum gordugumuz uzere .. Saneler İcardiler bos beles takilirken takimin en onemli hucum silahi ugurcanin barisa sisirdigi toplar olacaksa bu adamlar da simarir ...

Dostum el mahkum gordugumuz uzere .. Saneler İcardiler bos beles takilirken takimin en onemli hucum silahi ugurcanin barisa sisirdigi toplar olacaksa bu adamlar da simarir ...
El mahkum degil işte. Devre arasina kadar veya sezon sonuna kadar oynayacak sonra satacaksin gidecek. Yarin 5 milyon euroyu da beğenmiyorum idmana cikmiyorum derse ne yapicaz 10m euro mu vericez.

Tavan belirlemeden boyle dangalakca islere giriyoryz. Bir iki seneye sil bastan yapariz.

Saat başı yaklaşık 22 bin lira
Günlük yaklaşık 547 bin lira

748a52d12650f0c823091df7ec4435cc.jpg

satsan 50 milyon verip lookman lokman mı neyse onu getirecektin. ona da temizinden 5 milyon maaş verecektin. ne çıkacağı da belli değildi. kaleciye 30 beke 30 verdikten sonra mecbur değerli adamına zam yapmak zorunda kalıyorsun. okan buruk'la devam edeceksen barışı takımda tutacaksın mecbur.

bu zammı gitmek istemeyerek de alabilirdin samimi değil 1 kere satan hep satar.

Bu maaşlar sürdürülebilir değil 2-3 seneye feda sezonları gelir muhtemelen, avrupanın Arabistanı olduk diyordum da Arabistanın kendisini geçeceğiz gibi yakında.

Kulübün içinden geçtiler 3 senede
Yere batsın öyle şampiyonluk

Bir yerden sonra bu paralar ödenemeyecek. Yabancılarla fifalık olup büyük ihtimalle FFP'den girecek bize.

Şampiyon olamadığın her sene bu paraları ödemen imkansıza yakın. Şampiyonluk gittiği anda takım dağılacak.

Benim tahminim 2027 sezonunun sonunda beyaz bayrağı çekeriz. Sonra bir 3 yıl falan fetret dönemi başlar. Etebo, Taylan tarzı adamlar izleriz.

2030'da artık ekonomi ne olur bizim buralarda tahmin etmek zor olduğu için duruma göre hafiften şampiyonluklara tekrar başlarız.
Şampiyon olsak da ŞL geliri falan dahi yetmiyor ki bu maaş bütçesini döndürmeye

Geri
Üst Alt