GSC Haber Sami Yen Haber: "Barış Alper'le yeni sözleşme konusunda anlaşma sağlandı"

Hak edene hak ettiği para verilmeli buna lafım yok

Hele ki İcardi Sane gibi isimler oynamadan bu kadar para alıyorsa

Barış ve diğerleri de haliyle zam isteyecektir

Bunun ayarını yapacak olan yönetim ve teknik kadrodur

Yani bizde olmayan ekipler

O yüzden şaşırmıyorum artık

Hayırlısı olsun bakalım

Umarım kaldığı yerden üzerine koyarak devam eder

Ne aldigiyla ilgilenmiyorum..topunu oynasin fayda sağlasın yeterli

Hak edene hak ettiği para verilmeli buna lafım yok

Hele ki İcardi Sane gibi isimler oynamadan bu kadar para alıyorsa

Barış ve diğerleri de haliyle zam isteyecektir

Bunun ayarını yapacak olan yönetim ve teknik kadrodur

Yani bizde olmayan ekipler

O yüzden şaşırmıyorum artık

Hayırlısı olsun bakalım

Umarım kaldığı yerden üzerine koyarak devam eder
Oyuncuların maaşını mevcut durumları değil CV'leri belirliyor. Barış en iyi oyuncularımızdan olsa da Icardi ve Sane gibi bir kariyer CV'si olmadığı için daha az maaş alması çok normal. Barış, 6 sene Bayern'de üst seviyede oynamış olsa ve iyi zamanında transfer etmek istesek muhtemelen benzer maaşları alırdı.

100 milyon primde varsa toplam 6.1 milyon euro falan yapıyor. O yüzden daha gitmez bir yere satışı unutalım. Burada emekli olur dedim az önce.
Bizde futbolu birakmasi icin ozel yetenekleri olmasi lazim, yani 34-35 yasina kadar ofansif bir kanat-oyuncusundan faydalanmak icin ya teknigi ust duzey, ya da oyun zekasi cok iyi olmasi gerekir.

Baris oyle bir oyuncu degil. Onun olayi fizik gucuyle fark yaratmak.

Baris yaslandikca o muazzam fizik gucu bir gun gidecek ve basit bir oyuncuya donusecek. Teknigi (ozel yetenegi olsa) veya zekasi ile oynamis olsa bizde futbolu birakana kadar kalsin diyebilirdik ama oyle bir oyuncu degil, degeri buldugunda satilmasi gereken tarz bir oyuncu Baris bana kalirsa.

Takım içinde bir maaş dengesi falan kalmadı zaten bunun böyle olacağı belliydi. Devamı da gelecek.

Sane'nin 12 milyon € aldığı, 30 milyon bonservis verilen 24 yaşında Singo'nun 4.8 milyon € aldığı yerde maaşların konuşulmasına hiç gerek yok.

Topunu oynasın helali hoş olsun. Tüm yaşanan süreçlere rağmen takımda aldığı parayı hak eden nadir kişilerden Barış.

Bizde futbolu birakmasi icin ozel yetengi olmasi lazim, yani 34-35 yasina kadar ofansif bir kanat-oyuncusundan faydalanmak icin ya teknigi ust duzey, ya da oyun zekasi cok iyi olmasi gerekir.

Baris oyle bir oyuncu degil. Onun olayi fizik gucuyle fark yaratmak.

Baris yaslandikca o muazzam fizik gucu bir gun gidecek ve basit bir oyuncuya donusecek. Teknigi (ozel yetenegi olsa) veya zekasi ile oynamis olsa bizde futbolu birakana kadar kalsin diyebilirdik ama oyle bir oyuncu degil, degeri buldugunda satilmasi gereken tarz bir oyuncu Baris bana kalirsa.
Bencede öyle de aldığı maaşı daha kimseden alamaz diye dedim. Totalde primle burada 6 alacaksa en az sözleşmesi bitene kadar kalır yani. Zaten konusuna da yazdım madem bu maaşı alıyor artık topları dikemez , ıska geçemez vs maaş 2 iken fizik gücü harika diye bunlar görmezden gelinebiliyordu bazen. Ama artık topa ıska çeken bir herif net 4 alıyor hele ki birde prim varsa totalde 6 alıyorsa geçecek artik o işleri.

Yunusun yerinde olsam idmana çıkmam.

Bu saatten sonrada satamazsin bitti. Cok kotu yonettiler sureci. Yonetimin rezillikleri devam ediyor

Oyuncuların maaşını mevcut durumları değil CV'leri belirliyor. Barış en iyi oyuncularımızdan olsa da Icardi ve Sane gibi bir kariyer CV'si olmadığı için daha az maaş alması çok normal. Barış, 6 sene Bayern'de üst seviyede oynamış olsa ve iyi zamanında transfer etmek istesek muhtemelen benzer maaşları alırdı.
Bende bunun bilincindeyim renktaş

Ama artık günümüz futbolunda bu tarz hareketler kalmadı

Performans herşeyi bağlıyor

1 sene evvel yaptığını 1 sene sonra yapamazsan isim misim kalmıyor

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

IMG_2413.webp

Hakkıdır

Geri
Üst Alt