Oguz Alp Akcay
10 Numara!
- 17 Temmuz 2017
- 11.616
- 7.163
- 913
baris mevzusunda barisa kizan birisi olarak gayet normal rakamlar takima bu sene katilanlarin maasina bakarsaniz anlarsiniz baris kadar katki vermeyenler barisdan fazla aliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dostum biz bu maaşları nasıl düzenleyeceğiz sence. önümüzdeki 4-5 sene büyük sıkıntılar çekeceğiz gibi gözüküyorTakım içinde bir maaş dengesi falan kalmadı zaten bunun böyle olacağı belliydi. Devamı da gelecek.
Sane'nin 12 milyon € aldığı, 30 milyon bonservis verilen 24 yaşında Singo'nun 4.8 milyon € aldığı yerde maaşların konuşulmasına hiç gerek yok.
Topunu oynasın helali hoş olsun. Tüm yaşanan süreçlere rağmen takımda aldığı parayı hak eden nadir kişilerden Barış.
Yakinda baṣ kaldiracak kisi belli oldu
Şu maaşları görünce gayet normalKomik olmayin tum hucum aksiyonu bu herif ve yunus ustunden saglaniyor..
Hata bizde abi Sane 12 İcardi 10 Singo 4.5 maas alirken sesimizi cikaracaktik..
Düzenlemmez maaş skalamız baya birileri gitmeden o is gecti artık böyle gider.dostum biz bu maaşları nasıl düzenleyeceğiz sence. önümüzdeki 4-5 sene büyük sıkıntılar çekeceğiz gibi gözüküyor
Daha 1 ay evvel imzaladik onunla , bokunu cikartmayin yav.Bari yunusa da 3.5 falan verin benim agrima gidiyor ..
osi+sane+sanchez cart curt giderDüzenlemmez maaş skalamız baya birileri gitmeden o is gecti artık böyle gider.
reis barışla da 1 ay önce imzalamıştıkDaha 1 ay evvel imzaladik onunla , bokunu cikartmayin yav.
Daha 1 ay evvel imzaladik onunla , bokunu cikartmayin yav.
En son 1 sene once imzaladik kendisiylereis barışla da 1 ay önce imzalamıştık
1 sene onceBarisla ne zaman imzalamistik ?
Şu maaşları görünce gayet normal
Sorun performansı degil, sorun hainlik yapip zam almasi. Sezon bittiğinde hicbir sorun yokken bu zammı yapsalar ben ses etmezdim ama burada hainlik odullendiriliyor. 10 gun idmana çıkmayacak, menajeri bize şöyle boyle yaptılar diyecek hop 2 katından fazla zam alacak. Ne guzel dunya. Dursun ozbek yönetiminin hicbir duruşu, prensibi vs.si yok. Ver parayi gec. Yere batsın boyle yöneticilik.Komik olmayin tum hucum aksiyonu bu herif ve yunus ustunden saglaniyor..
Hata bizde abi Sane 12 İcardi 10 Singo 4.5 maas alirken sesimizi cikaracaktik..
En son 1 sene once imzaladik kendisiyle
1 sene once