GSC Haber Sami Yen Haber: "Barış Alper'le yeni sözleşme konusunda anlaşma sağlandı"

Her aglayana zam vermenin yolunu actik

Yanlis yönetiliyoruz

Sampiyon olamadigimiz senaryo da yine bilezik satariz artik

Yerli futbolcuyu bu kadar şımartırsan tepene çıkar. Bari menejeri kovma şartı koysaydınız o da yok.

Takım içinde bir maaş dengesi falan kalmadı zaten bunun böyle olacağı belliydi. Devamı da gelecek.

Sane'nin 12 milyon € aldığı, 30 milyon bonservis verilen 24 yaşında Singo'nun 4.8 milyon € aldığı yerde maaşların konuşulmasına hiç gerek yok.

Topunu oynasın helali hoş olsun. Tüm yaşanan süreçlere rağmen takımda aldığı parayı hak eden nadir kişilerden Barış.
dostum biz bu maaşları nasıl düzenleyeceğiz sence. önümüzdeki 4-5 sene büyük sıkıntılar çekeceğiz gibi gözüküyor

Aynen

1e3ac5a56414115250fae375e5537315.jpg

Yabancılara bu maaşlar verilirse olacağı budur. Drogba, Sneijder geldiğinde de Burak, Selçuk, Umut'a ciddi zamlar yapılmıştı. Ünal Aysal yerlilerin ezilmemesi adına bu kaçınılmazdı demişti.
Umut Bulut 2meuro falan alıyordu sanırım, Selçuk, Burak'ta 3.5 olması lazım.

Komik olmayin tum hucum aksiyonu bu herif ve yunus ustunden saglaniyor..
Hata bizde abi Sane 12 İcardi 10 Singo 4.5 maas alirken sesimizi cikaracaktik..

Komik olmayin tum hucum aksiyonu bu herif ve yunus ustunden saglaniyor..
Hata bizde abi Sane 12 İcardi 10 Singo 4.5 maas alirken sesimizi cikaracaktik..
Sorun performansı degil, sorun hainlik yapip zam almasi. Sezon bittiğinde hicbir sorun yokken bu zammı yapsalar ben ses etmezdim ama burada hainlik odullendiriliyor. 10 gun idmana çıkmayacak, menajeri bize şöyle boyle yaptılar diyecek hop 2 katından fazla zam alacak. Ne guzel dunya. Dursun ozbek yönetiminin hicbir duruşu, prensibi vs.si yok. Ver parayi gec. Yere batsın boyle yöneticilik.

Geri
Üst Alt