Tier 1 Sami Yen Haber: "Galatasaray, Bitshiabu’yu kadrosuna kattı"

Hocam ugocukvunun da abartıldığı kadar kötü olduğunu düşünmüyorum çocuğu 90 dk bile izlemedik
Bence de, adamı Lemina yerine sokuyoruz daha dinamik, kenarlara gelip top alıyor, dikine top taşıyor vs. Ancak yanlış yerde oynatıyoruz, adam bildiğin 8 numara;Torera alternatifi. Şampiyonlar Ligi'nde orta sahayı sağlam tutalım dersek Lemina'nın yanında iş yapar ancak gel Sara gibi oyun kur, Lemina gibi pozisyonu koru dersek yine kenarda kalır. İhtiyaca göre kullanmak lazım. Level atlamak için "? " olmayan Camavinga tarzı adam şart!

Eleman biraz ban güm gibi geldi. Gürbüz şişman değil. Tutuk gibi biraz. Hızı da davinson falan değil abdül 25 km/h bu 26 km/h

Yusuf'u öyle çok beğendiğimden değil ama bizim oyuna yatkın bir isim olacağını düşünüyordum. Umarım Lesley'in stoper versiyonu gibi bir şey çıkmaz ortaya. Orhan Uluca ne diyecek bakalım.

Yorumlara bakıyorum da Marcao Opoku karışımı bir performans alsak harika olur yani. Fazlasında gözüm yok :D

Vallaha ben istemiyordum. İstemediğim içinde bir ton laf yemiştim. Taraftarımız alıp turşusunu kursun şimdi.
İkinci Mesut Özil vakası olur dedik,yaşı geçmiş gurbo oyuncu alınmaz dedik,futbol genç işi dedik ama dinletemedik.
10 milyon Euro’yu denize atsak en azından lodosta dönme ihtimali vardı.

lesli 190
bu 196
ondan sonraki en uzun adam 184 fln
ayarı yok bu takımın yaw
kazulet adamların oynadığımız oyunda efektif olmasını zor görüyorum #Naçizane

Geri
Üst Alt