- 16 Haziran 2010
- 207.623
- 161.146
- 6.838
Sol stoperin geldi @Aşil Ohtani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence de, adamı Lemina yerine sokuyoruz daha dinamik, kenarlara gelip top alıyor, dikine top taşıyor vs. Ancak yanlış yerde oynatıyoruz, adam bildiğin 8 numara;Torera alternatifi. Şampiyonlar Ligi'nde orta sahayı sağlam tutalım dersek Lemina'nın yanında iş yapar ancak gel Sara gibi oyun kur, Lemina gibi pozisyonu koru dersek yine kenarda kalır. İhtiyaca göre kullanmak lazım. Level atlamak için "? " olmayan Camavinga tarzı adam şart!Hocam ugocukvunun da abartıldığı kadar kötü olduğunu düşünmüyorum çocuğu 90 dk bile izlemedik
@Tuna Köse neden öğrettin ?Bok gibi stoper
Totalde 6-7 milyondur ikisinin maaşı. Orta saha sayılmayacak adamlara verilen maaşa bak, korkunç yav.Ilkay, kaan….bunlari orta saha diye sayiyorlar iste. Gercekten buyuk rezillik.
Osimhen dışında yedek santrafor ve stoper hattı rotasyonu en sıkıntılı bölge idi. Bence önceliği orlara verip çözülmesi iyi oldu. Kalan zamanda belki orta saha içinde uygun bir hamle olur.Orta saha düşmanı bu Okan kafayı yiyeceğim.
İlkay çok büyük hayal kırıklığı oldu. Herkes istiyordu ama o sakatlıktan sonra tamamen saldı kendisi.Totalde 6-7 milyondur ikisinin maaşı. Orta saha sayılmayacak adamlara verilen maaşa bak, korkunç yav.
Stoper stoperdir, gelsin.
MitsubuşiNasıl okunuyor bu adamın adı? Bitşibuyu? Bitşibuşu? Bişibuşu?
Vallaha ben istemiyordum. İstemediğim içinde bir ton laf yemiştim. Taraftarımız alıp turşusunu kursun şimdi.İlkay çok büyük hayal kırıklığı oldu. Herkes istiyordu ama o sakatlıktan sonra tamamen saldı kendisi.
İkinci Mesut Özil vakası olur dedik,yaşı geçmiş gurbo oyuncu alınmaz dedik,futbol genç işi dedik ama dinletemedik.Vallaha ben istemiyordum. İstemediğim içinde bir ton laf yemiştim. Taraftarımız alıp turşusunu kursun şimdi.
Gençleri yetiştiriyoruz@Tuna Köse neden öğrettin ?

Leao 1.88lesli 190
bu 196
ondan sonraki en uzun adam 184 fln
ayarı yok bu takımın yaw
kazulet adamların oynadığımız oyunda efektif olmasını zor görüyorum #Naçizane