Oğuzhan Yıldırım
Kırmızı Üye
- 15 Ağustos 2013
- 1.744
- 747
- 1.233
Herkes Yusuf’un yerine bitsuhabı istiyordu. Şimdi kimse istemiyor. Forumun adını gscşizofreni yapın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onu gordum de gecen sene bi onceki seneden cok az sure almasi soru isareti25/26 da yeterince oynamamış.
istatistiğin doğru olması için yeterince veri olması gerekir.
Aşırı iyi profil cidden10 numara profil h.o
rekabet çok hocamonu gordum de gecen sene bi onceki seneden cok az sure almasi soru isareti
hayrilisi olur ins , bu transferden birsey kaybetmeyiz tutarsa aksine cok birsey kazanabiliriz.rekabet çok hocam
önünde 2 tane stoper varmış 1 tane daha genç gelince önüne 3 stoper geçmiş.
leipzig bu adamlar futbolcu fabrikası oynamamasina şaşırmamak lazım.
Hocam ugocukvunun da abartıldığı kadar kötü olduğunu düşünmüyorum çocuğu 90 dk bile izlemedikUgucuku gibi olmasın üstad
Cv oynamıyor maalesef sahada renkdaşHocam ugocukvunun da abartıldığı kadar kötü olduğunu düşünmüyorum çocuğu 90 dk bile izlemedik
tutacağını düşünüyorum.hayrilisi olur ins , bu transferden birsey kaybetmeyiz tutarsa aksine cok birsey kazanabiliriz.
Ben u23 kurali herkesin aksina begeniyorum
O transfer yatti o yuzden bu transfer oldu.Bunu aldık diye Yusuf işi yattı mı yoksa onu da alır mı acaba bizimkiler. Onu da alabilsek iyi olur.