Tier 1 Sami Yen Haber: "Galatasaray, Bitshiabu’yu kadrosuna kattı"

Biz sol stoperden hava topunda iyi olması ofsayt çizgisini bozmaması şut bloklaması ve oyun kurmasını bekliyoruz sadece. Öyle çok hızlı olmasına ikili mücadelelerde çok güçlü olmasına birebir savunma canavarına gerek yok

Hoş geldin Bathsuayi.

rekabet çok hocam

önünde 2 tane stoper varmış 1 tane daha genç gelince önüne 3 stoper geçmiş.

leipzig bu adamlar futbolcu fabrikası oynamamasina şaşırmamak lazım.
hayrilisi olur ins , bu transferden birsey kaybetmeyiz tutarsa aksine cok birsey kazanabiliriz.
Ben u23 kurali herkesin aksina begeniyorum

Bunu aldık diye Yusuf işi yattı mı yoksa onu da alır mı acaba bizimkiler. Onu da alabilsek iyi olur.

Çok büyük bi adama benziyor hiç izlemedim ama geniş ve büyük. Hızlı pır pır bi stoper daha iyi olmaz mıydı.

İsmine bir kısaltma kullanmak iyi olur. Batshuayi'ye Bats diyorduk buna da Bits demek lazım

Forumda öneren ve isteyeni çoktu. Özellikle Lens'e gidiyor haberleri varken. Oyuncuyu pek bilmiyorum ama eksiklerini az çok tahmin edebiliyorum her genç stoper gibi pozisyon almada sıkıntıları vardır kesin. Uzun boylu, siyahi bunların en babasında bile sakarlıkları oluyor bu bir de genç sakarlığı da vardır. Bunlar genç stoperler de olan şeyler zaten. Hayırlı olsun. Ben kendisi yerine orta saha isterdim ve Lemina'yı stoperde kullanırdım. Stoper bence biraz tecrübe de işi. Eğer özel bir oyuncu değilse.

DataMB Screenshot.webp

Bu grafikler oyuncunun performansından ziyade stili hakkında ipucu veriyor.

Fenerin aldığı topçuyla beraber bakılırsa bizimki tam kesici rolde görünüyor. Fenerdeki daha bi topla haşır neşir gibi grafiğe göre.

Geri
Üst Alt