Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.517
- 39.570
- 3.993
Sol stoper icin 10 milyon verip ümit akdagi almak varken nekadar aptallik varsa yapiliyir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
apoyu düşün birde196 boy ve solak. Güven vermedi.
O zaman Cuesta çekelimStoper stoperdir, gelsin.
Çekmemiş takım değiliz.O zaman Cuesta çekelim
orta sahamız dolu kardeşim kaan ayhan gibi mübarek adam var ekstradan. üstüne birde degişik profilde ugucukvu geldi daha ne istiyon.Orta saha düşmanı bu Okan kafayı yiyeceğim.
Biz ne zaman aldığımız bir oyuncuyu 1 ay geçmeden oynattık ki o yüzden o maçta ne olacaksa olacakkimi alıyorlarsa sporting maçında sahaya atılabilecek bir adam olsun yoksa çok kötü şeyler yaşanacak
3 gun onceBiz ne zaman aldığımız bir oyuncuyu 1 ay geçmeden oynattık ki o yüzden o maçta ne olacaksa olacak
Yav hadi ordan Ümit kim 10m veriyoruzSol stoper icin 10 milyon verip ümit akdagi almak varken nekadar aptallik varsa yapiliyir
Kiralıksa evet, sıkıntı. Bonservisiyle alıyorsak geleceğe yönelik transfer deriz en azından. 21 yaşında, PSG altyapısında yetişmiş, az çok Bundesliga tecrübesine sahip bir sol stopere hayır denmez. ŞL'de de oynamış bu arada. Genç ama sıfır tecrübe değil.Elemanın doğru düzgün top oynadığı sezon yok. Tamamen bakın Abdülkerim'i de arada sırada dinlendirecek bir adam alıyoruz demek için yapılan bir transfer gibi duruyor.
Kağıt üstünde Asprilla ayarında bir transfer olur. Gelir, 500 dk falan oynar ve gider. Hiçbir anlamı yok.
Belki çok haksızlık ediyorum bilmiyorum ama bana çok yalan dolan geldi bu iş.Kiralıksa evet, sıkıntı. Bonservisiyle alıyorsak geleceğe yönelik transfer deriz en azından. 21 yaşında, PSG altyapısında yetişmiş, az çok Bundesliga tecrübesine sahip bir sol stopere hayır denmez. ŞL'de de oynamış bu arada. Genç ama sıfır tecrübe değil.