Tier 1 Sami Yen Haber: "Galatasaray, Bitshiabu’yu kadrosuna kattı"

Sol stoper icin 10 milyon verip ümit akdagi almak varken nekadar aptallik varsa yapiliyir

Alın gelin fazla düşünmeye gerek yok vakit kalmadı

Durun Özbek : "En iyi transferleri biz yapacağız"

- Nerde bu en iyi transferler başkanım ? Orta sahan vasat adamlarla dolu.
- Rakipler orta sahanı otoban gibi rahat geçiyor, son 5-6 maçta gol yemediğin tek bi maç ya vardır ya yoktur.
- İstersen Mesi ve Ronaldo getir sen orta sahan kadar iyisin.

Leipzig den geliyorsa gelsin. Yusuf Akçiçekten kötü olmaz.

Bunu alacağımıza Ümit Akdağı deneseydik hem yerli hem de tutarsa uzun süre faydalanırdık ve Aponun yerini doldurmuş olurduk

Elemanın doğru düzgün top oynadığı sezon yok. Tamamen bakın Abdülkerim'i de arada sırada dinlendirecek bir adam alıyoruz demek için yapılan bir transfer gibi duruyor.

Kağıt üstünde Asprilla ayarında bir transfer olur. Gelir, 500 dk falan oynar ve gider. Hiçbir anlamı yok.

Stoperin de Ugochukwu'sunu buldunuz yine son gün Allem edip kallem edip.

Orta saha almıyorsanız gidin, Veiga'ya 40 basın alın.

Başlayacağım yedek stoper sevdanıza.

Elemanın doğru düzgün top oynadığı sezon yok. Tamamen bakın Abdülkerim'i de arada sırada dinlendirecek bir adam alıyoruz demek için yapılan bir transfer gibi duruyor.

Kağıt üstünde Asprilla ayarında bir transfer olur. Gelir, 500 dk falan oynar ve gider. Hiçbir anlamı yok.
Kiralıksa evet, sıkıntı. Bonservisiyle alıyorsak geleceğe yönelik transfer deriz en azından. 21 yaşında, PSG altyapısında yetişmiş, az çok Bundesliga tecrübesine sahip bir sol stopere hayır denmez. ŞL'de de oynamış bu arada. Genç ama sıfır tecrübe değil.

Kiralıksa evet, sıkıntı. Bonservisiyle alıyorsak geleceğe yönelik transfer deriz en azından. 21 yaşında, PSG altyapısında yetişmiş, az çok Bundesliga tecrübesine sahip bir sol stopere hayır denmez. ŞL'de de oynamış bu arada. Genç ama sıfır tecrübe değil.
Belki çok haksızlık ediyorum bilmiyorum ama bana çok yalan dolan geldi bu iş.

Zaten sağlam bir orta saha almadan bu takıma düzgün defans da yaptıramazsın. İşin o boyutu daha önemli.

U-23 solak stoper dünyada pek bulması kolay değil fm de en potansiyelli stoperlerden biri gelsin isterim. Orta saha calhanoglu ile bitirelim

Geri
Üst Alt