Tier 1 Sami Yen Haber: "Galatasaray, Bitshiabu’yu kadrosuna kattı"

Hazır mı geliyor bu arkadaş info verin hele renkdaşlar.

mis gibi yerli alma imkanı vardı 20 yaşında hem de .. bir de u23 orta saha ile kapatacaktık.

Ben istiyorum kardeşim. Bence Yusuftan iyidir.
Valla ben çocuğu bilmiyorum kardeşim... ilginç gelen gerçekten burada adı falan yazılıyordu iyi falan deniyordu... şimdi girdim ismi gördüm herkes havalara uçmuştur falan diye düşünürken beğenilmediğini görünce şaşkınlık içerisindeyim...

Bir kaç video gömdük aşırı uzun top kullanıyor oyun formasyonundan dolayı mı bilmiyorum ama geleni gideni dikiyor, takım püskürtücü doldu hayır püskürtüğümüz bizde kalsa o da değil sürekli adamların önüne düşecek şekilde gidiyor toplar deli oluyorum bu duruma. Ah şu takımın bir tane marcao'su olsaydı o bölge öyle bir rahatlardı ki.

Aldık diye çöp oldu yine.. :D rakip alsa, 21 yaşında PSG Leipzig 65 maça çıkmış stoperi isterim vs. denirdi gibi. (yedek sol stoper olarak söylüyorum)

Ama Yusuf da süperstar değil. Olsa da ikisi olsaydı keşke. Tepkilerdeki değişimi anlamak zor değil çünkü en çok beklenen ortasaha transferiydi. Olmayınca kimsede sağlam sinir sistemi kalmadı tabi

Yalnız takım afrika takımına döndü siyahı oyuncu sayısı baya bir cogaldi

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray, Bitshiabu’yu kadrosuna kattı.

@_samiyenhaber

hiç fena değil.

1000185638.webp

Geri
Üst Alt