- 26 Kasım 2012
- 186.252
- 260.510
- 5.998
Leao 1.88
Osi 1.87
Singo 1.86
Sanchez 1.88
Reis fena değil boylar
walla 85-86 biliodum bizimkileri max
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Leao 1.88
Osi 1.87
Singo 1.86
Sanchez 1.88
Reis fena değil boylar
Singo 1.90 yav.Leao 1.88
Osi 1.87
Singo 1.86
Sanchez 1.88
Reis fena değil boylar
Osimhen'e dokunamayınca bari buna dokunalım demişler herhalde.1.82 olduğunu gördüm tekrar 1.90 yazmışlarSingo 1.90 yav.
Transfermarkt çamaşır makinesine atmış galiba, 1.82'ye indirmişler enteresanOsimhen'e dokunamayınca bari buna dokunalım demişler herhalde.
zamanında apoya böyle seyler demıstı emin ol ümit iyi oyuncu üstelik yerli üstelik gencYav hadi ordan Ümit kim 10m veriyoruz
Sen apo yu 2.8 e aldın. Ümit kim tekrar ediyorum 10m verilecekmis bide. 10m Luk topçu falan değilzamanında apoya böyle seyler demıstı emin ol ümit iyi oyuncu üstelik yerli üstelik genc
adı sanı duyulmamış gencleri almak cok daha sacma bana göre (yabancı)
Kerem abi tükettik başka adam gelsin yerineAhahaha harbiden bir kaç gün önce u23 sol stoper falan deniyordu... bitshubiu da iyi olur falan deniyordu... iş ciddiye binince herkes salvo yapmış...![]()
Su anda 2 milyona 3 milyona 2.ligte bile topcu yok 4 sene once içindi o paralarSen apo yu 2.8 e aldın. Ümit kim tekrar ediyorum 10m verilecekmis bide. 10m Luk topçu falan değil
Ümit Romanya ile maça çıkınca da tezegi avuclarsin ama sonra onu napcan?Su anda 2 milyona 3 milyona 2.ligte bile topcu yok 4 sene once içindi o paralar
Tabi yerli olmasininda etkisi var ama ne idugu belirsiz yabancı yerine 100 kusur maça cikmis ümiti alirim maasida düşük olur kezabuna arda okanda dahil
10 milyon mevcut piyasafa komik rakamlar artik kaan ve ilkay gibi 2 adam kulübü gym olarak kullanıyor üzerine 10milyona yakin maas veriyoruz
Uçak hava almaya mı çıkmış? Aynı ben avrat daralayınca hava almaya çıkıyorumUçak havalanmış almaya gidiyormuş