Tier 1 Sami Yen Haber: "Galatasaray, Frankowski’yi kadrosuna kattı"

6'ya alırdık kısmına ok'um. Bence de alırdık. Ancak bu tarz oyuncular demişken bu oyuncunun kariyerli olduğunu, milli takım kaptanı olduğunu, Lens'in düzenli 11 oyuncusu olduğunu ve bence İngiltere, İspanya gibi yerlerden talipleri olduğunda (yazın) bizi tercih etmeyeceği de aşikar.

Açıkçası 2 milyon euro maaş bana normal geliyor. Bu adam mevkisinin Torreira'sı. Nasıl ki Torreira aldığı maaşı hak ediyorsa, Frank da 2'yi hak ediyor.

Açıkçası takımda maaş anlamında göze maalesef batan tek isim Sallai. O da 2.5 değil 1.5-1.7 gibi almalıydı bence de.
Milli takim oyuncusu olmasi disinda bir kulup kariyerinde basarisi yok. Daha dune kadar Frankowski kim deseydik forumda cogu kisi bilmezdi. MLS'te ve Lens haricinde ciddi bir takimda oynamisligi yok, buyuk takim tecrubesi zaten hic yok. Yas olmus 30, bu saatten sonra nereye gidecekti? Bu yastan sonra o sebeple bizim teklifimiz kendisine de iyi bir firsat oldu, bizden daha buyuk bir kulube transfer olma sansi cikmazdi su asamada.

Umarim iyi katki saglar yoksa bu maliyetlerle transfer edilen bir oyuncunun elden cikarilmasi zor gibi gozukuyor.

Evet hala isim peşinde koşma fetişi bitmedi bu kulubün. Her transfer sezonunda önce isimli/maliyetli adam peşinde koşuyorlar olmayınca mecburen normalden yüksek maliyetli geliyor diğer seçenekler. Ilk 2 hafta Cuesta-Frankowski indirsen hem adaptasyon hızlanacak hem maliyet düşecek.

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
Piyasayı bilemeyen, transferden haberi olmayan sadece menajer üzerinden görüşen yöneticiler olursa anca bu kadar.

Maaşı 1.5-1.7 civarı daha iyi olurdu ama 2 milyon da eh işte. Kiralama 1 + 5-5.5 zorunlu satın alma olsa uygun olurdu. Ama bu güne bırakırsan bırakmaları bile bir şey normalde bırakmazlardı demek ki oyuncu çok bastırdı ki sattılar. Ama önümüzdeki yaz için sizce bizim yönetim akıllanmış mıdır? Her zaman fırsat olmaz böyle son günlerde yersin kazığı ama hiç sanmıyorum yaz gelsin eğer o arada bir futbol aklı gelmezse yine tüm yaz boş durup fırsat fırsat diyecek ve insanları deli edecekler.
Akıllanmak ile ilgisini olduğunu zannetmiyorum. Sürekli taksit ve zorunlu satın almalı kiralık kovalıyorlar. “Şimdi 10 milyon cebimizden verelim de, sezon içinde kasa kolaylığını alırız” demiyorlar. Soktukça sokuyorlar kazıkları. Ama kulübümüz üzerinden servetlerine servet katmayı çok iyi biliyorlar.

Ben bir taraftar olarak bunlardan beyan bekliyorum. Yönetici olmadan ve anlık servetlerini beyan etsinler dürüst insanlar ise. Bizde bilelim bakalım kulübümüz üzerinden ne kadar zenginleşmişler.

Kaç lira domaldık maliyeti belli mi?

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

bildiğim bi topçu değil. fakat izlediğim ve takip ettiğim tüm yorumcular (kerem övet,ılgaz çınar,berk göl,mustafa demirtaş,kıyıcı, alimoğlu gibi) istisnasız hepsi çok beğeniyor ve takımımza faydalı olacağını düşünüyor. bu sebeple içim çok rahat bu transferde. umarım resmiyete dökülür bir an önce. özellikle ılgaz çınar gibi fransa ligi izlemeyi çok seven birinin referansına güvenirim.

Akıllanmak ile ilgisini olduğunu zannetmiyorum. Sürekli taksit ve zorunlu satın almalı kiralık kovalıyorlar. “Şimdi 10 milyon cebimizden verelim de, sezon içinde kasa kolaylığını alırız” demiyorlar. Soktukça sokuyorlar kazıkları. Ama kulübümüz üzerinden servetlerine servet katmayı çok iyi biliyorlar.

Ben bir taraftar olarak bunlardan beyan bekliyorum. Yönetici olmadan ve anlık servetlerini beyan etsinler dürüst insanlar ise. Bizde bilelim bakalım kulübümüz üzerinden ne kadar zenginleşmişler.
Ben kulüp üzerinden zenginleşme gibi bir itham yapmam. Dursun Özbek, Kavukçu zaten belirli bir serveti olan insanlar. Böyle ithamlar için elle tutulur kanıtlar olmalı.

3.5 az olmuş 6 yıllık yapsaydik

Bu arada ihtimal vermiyordum alınacağına yönetimin beni göt ettiği i gönül rahatlığıyla soyleyebilirim..15-20ye bile salmazlar as oyuncuyu diyordum

maliyet hesabi yapiyordum onceden ama ali koc ve itlerinin geldigi bu noktada sampiyonluk harici hicbir sey umrumda degil. umarim katki verir bu reis de jelerti sola atabiliriz. jakob dan bisey olmayacak cunku

Cuesta eğer ciddi katkı verirse hakikaten çok iyi transfer dönemi oldu. Az yüklenmedik yav yönetime. Abartıyor muyuz diyorum bazen ama Dursun ve Hatip sonuna kadar hakediyor eleştiriyi..

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Abartmıyoruz. Galatasarayda rahatı bulan kendini salar. Son ana kadar yüksek gerilim düşmemeli.

Ben kulüp üzerinden zenginleşme gibi bir itham yapmam. Dursun Özbek, Kavukçu zaten belirli bir serveti olan insanlar. Böyle ithamlar için elle tutulur kanıtlar olmalı.
İşlerini büyütmüşler mi görmek istiyoruz. İthamda bulunmuyoruz. Mesela hatip’in şirketi koçlara da çalışıyormuş. İspat etmeli halis bir yönetici olduğunu bence.

Geri
Üst Alt