Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 24.614
- 18.435
- 1.113
Derhal gelmeli derhal. Tam aranan kan. KDB yahut Neymar'dan birini iki yıllığına getirmeliyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mertens gibi hagi gibi minyon topçular alacaksın bu yaşta olacaksa. KDB ve Neymar Falcao efect yaratır.Derhal gelmeli derhal. Tam aranan kan. KDB yahut Neymar'dan birini iki yıllığına getirmeliyiz
KDB bilmiyom da Neymarcito da petit sayılır Pukimmertens gibi hagi gibi minyon topçular alacaksın bu yaşta olacaksa. KDB ve Neymar Falcao efect yaratır.
Neymara çok para verdik arkasına berkan-torreira tandemini koyalım der mi derlerBunlar Neymar'ı alır yanına barış alperi falan koyar sonra takımın iyi top oynamasını beklerler
Göbek indi mi kralın hiç gördün mü son zamanlarda. Araplardayken fıçı gibi olmuştukendisinin ölü hali ligimizi kucaklar
istemeyenlerin geçerli sebepleri nedir
Gecen hafta izledim sneijderin bizdeki halinden zayiftiGöbek indi mi kralın hiç gördün mü son zamanlarda. Araplardayken fıçı gibi olmuştu
Gecen hafta izledim sneijderin bizdeki halinden zayifti
Daha ne o zaman fitmişGecen hafta izledim sneijderin bizdeki halinden zayifti
3-4-2-1 yapıp 2liye neymar ilkay, arkasına da koşu fetişlerini memnun edecek isimler doldurulabilirilkay neymar gelsin bıktım koşan adamdan zaten koşan adam şubat gibi ölüyor bari bunlar koşmaz ve takım ölünce maç kurtarır
zuhahaha ulan yönetim gibi senin nerde içi geçmiş topçu hemen orda bitiyolar verin verin buna da senelik 10 milyondan açın kapıyı yönetim yönetim değil eşkiya
neymarında wc çokta şu şekil zaten
@Onat Can Sağıroğlu Onatım, bu tarz anlamlı videoları foruma sen kazandırmıştın, görünce seni es geçemedim, yaptığın şey çok kıymetli![]()