Tier 1 Sami Yen Haber: “Galatasaray Neymar’ın durumunu sordu“

Olmayacak bir hayal eğer olursa Hagi sneijder den sonra üst düzey yıldızımız olur bitik falan demeyin bitik olmayan sallaileri falanda görüyoruz

Neymar göbeğini kaşıya kaşıya skor yapar bu ülkede

eğer amacı 2026 dünya kupasında oynamaksa en doğru hamle brezilyada kalmasıdır.

500 bine oynuyormuş galiba Brezilya’da. Üstelik kulübü özel hayatına Dikkat etmesini sözleşmesinde talep ediyormuş. Sen bunu talep edebilecek misin? Neymar gelse hayatında gördüğü en rahat ortamı görecek. Bu adam bize göre bir oyuncu değil. Biz daha İsmail jakops’a falan söz geçiremiyoruz.

kendisi cs2 oyuncusudur(çok büyük bütçeli bir envanteri var) son dönemlerinde sınırsız şekilde oyun oynadığını okumuştum bir yerde.

Ziyech iki olur, sahada rahat rahat takilir üstün yetenekleri sayesinde bazen tek basina mac kazandirir ama büyük ihtimal herkesi deli eder. Gerek varmi? Tamamen maliyete bagli, cok yüksek bir maas isterse gelmesine gerek yok.

Hala top oynamayacak adamların peşinde kosmamiz gerçekten inanılmaz .. dorukun dediği gibi WC hayali varsa Brezilya'da kalmasi çok daha mantıklı ..
Zaten burayı iplemeyecegi de aşikar

Neymar gelsin ileride torreira yi prese gönderip 6 da oynatiriz

Bu takımın transfer döneminde yapması gereken ilk şey Osimhen'in bonservisi için bütün şartları zorlamaktır. Sonrasında bakarsın Neymar'a.

Osimhen'i ikna ettikten sonra da o bonservis çözülmeyecek bir iş değil bence. Jelert'e verdin 9, Jakobs'a verdin 9, Cuesta'ya verdin 8, Ahmet'e verdin 6, Eren'e verdin 4. Bunlar Galatasaray'da olsa n'olur olmasa n'olur. Ha bunlar oturmuş kenarda ha alt yapıdan çocuklar.

Öte yandan İbrahim Hatipoğlu, Neymar'dan randevu bile alabilir mi meçhul, orası ayrı.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şahsen gerçekten artık yıldız görmek istemiyorum. Gelir kapımız futbolcu satmak olmadığı için hayal olduğunu biliyorum ama Az, Rangers, bodo gibi "takım" görmek istiyorum. Yıldızların Türkiye performansı birkaç istisna dışında kıç büyütmekten başka birşey değil. Forma satma uğruna futbol bitti ülkede

Sakatlığı nedeniyle Corinthians maçını kaçıran Neymar, soyunma odasında yaptığı konuşmada gözyaşlarına hakim olamadı."Böyle bir anın dışında kalmak çok zor, şu anda aklımdan neler geçtiğini bilemezsiniz. Lütfen benim için koşun."

Ne Osimhen'i ne Neymar'ı alabilecek gücümüz yok takımın gençleşmesi ve scout transferlerine dönmemiz gerekiyor

Neymar yem asıl hedef başka...

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt