Okan Akcay
Kırmızı Üye
- 18 Ocak 2011
- 1.276
- 1.015
- 1.413
"Siz biliyor, Simovic ne biçim kaleci... Peeeeh..." C.Prekazi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"Siz biliyor, Simovic ne biçim kaleci... Peeeeh..." C.Prekazi
Detaylı inceleme
Osimhende bagimsiz bence zaten martinez ozelinde 3 max 4 sezon dusunebilecegin maliyet cok fazla.Sanırım yerine
Ter Stegen olacak.
Martinez'in maliyeti nedeni ile olacağını sanmıyorum pek.
Osimhen kalırsa hele hiç sanmıyorum.
Chelsea en az 30 istiyor bence kiralıksız satış.Osimhende bagimsiz bence zaten martinez ozelinde 3 max 4 sezon dusunebilecegin maliyet cok fazla.
O top zaten dusunulmemeli bile bana gore
Petkovic eger atiyorum yazilan 5+15 opsiyon gibiyse gayet ok-maas olarakta sacma rakamlar istemez. Tutarsada cok daha uzun omurlu planlaman olabilir
Ter stegen yaziliyor ediyorda maliyet kismi muamma onunda bizim icin yazildi mi hic bir sey bilmiyorum
Muslera da tam oyle bir doneminde alinmisti diye hatirliyorum.Chelsea en az 30 istiyor bence kiralıksız satış.
O paralara olsa alırdık şimdiye kadar.
Elit seviyede kaleci değil sonuçta.
Geçen sene çok iyiymiş. Sırbistan Milli takımda yeni oynamaya başlamış 26 yaşında
Öyle tabi de her zaman Sneijder, Muslera gelmiyor.Muslera da tam oyle bir doneminde alinmisti diye hatirliyorum.
Benzer bir sonuc verme ihtimali varsa denenmesi gereken profil bu tip profil.(Yazilan petkovic oldugu icin o ismi ustte tutuyorum. X baska bir isimde olabilit benzer sekilde )
Yahu vallahi billahi şu futbol romantiklerinden bıktık, kalecilik hariç her şeyden bahsedilmiş, ayağı düzgün stoperden sonra ayağı düzgün kaleci tabirleri, ne günlere kaldıkArkadaşın emeğine sağlık da 3-5-2'ye libero analizi mi yapıyor, kaleci analizi mi belli değil. Top tutuyor mu kardeşim, uçuyor mu kaleci bu sonuçta biraz da ondan bahsetseymiş![]()
Bizden sonra Sarıyer’e gitmişti sanırımKaleci olarak
STAUCHE yi hatirlayan yok mu, ufak halimle leylek adam derdim
Ne alaka yav Oblak dünyanın en iyi kalecilerinden biri halaAdamı hiç izlemedim bilmiyorum ama Güney Amerikalı kaleciler'den verim aldık hep. Tafo, Mondi, Muslera.. 2. , 3. sınıf futbol ülkesi olan, doğu bloğu ülkesinden bir kaleci ne kadar tutar bilmiyorum. O bölgenin en iyisi diye lanse edileni, forumda başlığı olan bir çok renktaşımın da o zamanlar beğendiği bir isim olan Livakovic'in hali ortada. Bilemedim.
Yani bir de şu var zaten en iyi yaptığımız şey, rakibe sahasında çok iyi basmak ve kaptığımız toplarla golü bulmak. Pep gibi oynamıyoruz. Ayağı iyi olsun tamam da kalecide ilk bakılacak şey bu değil ki, adı üstünde kaleci. Zaten CL'de bu Strasbourg'un yaptığını yapmaya kalkarsak her maç bir tane kapıp saplarlar. Bana CL'de Muslera prime dönemi gibi 3 tane karşı karşıya kurtaracak kaleci lazım ki bir tane atınca 3 puanı alabileyim. Sanki %75 topla oynayacağız Arsenal deplasmanında.Yahu vallahi billahi şu futbol romantiklerinden bıktık, kalecilik hariç her şeyden bahsedilmiş, ayağı düzgün stoperden sonra ayağı düzgün kaleci tabirleri, ne günlere kaldıkBernardo Silva'yı alıp kaleci yapalım madem, ne de olsa ayağı 10 numara.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok nadir üstat işte bir Oblak var benim hatırladığım son 10 yılda başka da 10 üzerinden 8lik Polonyalı, Yunan, Sloven, Slovak, Hırvat, Sırp kaleci var mı?Ne alaka yav Oblak dünyanın en iyi kalecilerinden biri hala
Livakovic de kötü kaleci değil ama kırılgan bir herif
Cech varÇok nadir üstat işte bir Oblak var benim hatırladığım son 10 yılda başka da 10 üzerinden 8lik Polonyalı, Yunan, Sloven, Slovak, Hırvat, Sırp kaleci var mı?