Tier 1 Sami Yen Haber: "Galatasaray, Petrovic için resmi görüşmelere başladı"

Sanırım yerine

Ter Stegen olacak.

Martinez'in maliyeti nedeni ile olacağını sanmıyorum pek.

Osimhen kalırsa hele hiç sanmıyorum.
Osimhende bagimsiz bence zaten martinez ozelinde 3 max 4 sezon dusunebilecegin maliyet cok fazla.

O top zaten dusunulmemeli bile bana gore

Petkovic eger atiyorum yazilan 5+15 opsiyon gibiyse gayet ok-maas olarakta sacma rakamlar istemez. Tutarsada cok daha uzun omurlu planlaman olabilir

Ter stegen yaziliyor ediyorda maliyet kismi muamma onunda bizim icin yazildi mi hic bir sey bilmiyorum

Osimhende bagimsiz bence zaten martinez ozelinde 3 max 4 sezon dusunebilecegin maliyet cok fazla.

O top zaten dusunulmemeli bile bana gore

Petkovic eger atiyorum yazilan 5+15 opsiyon gibiyse gayet ok-maas olarakta sacma rakamlar istemez. Tutarsada cok daha uzun omurlu planlaman olabilir

Ter stegen yaziliyor ediyorda maliyet kismi muamma onunda bizim icin yazildi mi hic bir sey bilmiyorum
Chelsea en az 30 istiyor bence kiralıksız satış.

O paralara olsa alırdık şimdiye kadar.

Elit seviyede kaleci değil sonuçta.

Geçen sene çok iyiymiş. Sırbistan Milli takımda yeni oynamaya başlamış 26 yaşında

Chelsea en az 30 istiyor bence kiralıksız satış.

O paralara olsa alırdık şimdiye kadar.

Elit seviyede kaleci değil sonuçta.

Geçen sene çok iyiymiş. Sırbistan Milli takımda yeni oynamaya başlamış 26 yaşında
Muslera da tam oyle bir doneminde alinmisti diye hatirliyorum.

Benzer bir sonuc verme ihtimali varsa denenmesi gereken profil bu tip profil.(Yazilan petkovic oldugu icin o ismi ustte tutuyorum. X baska bir isimde olabilit benzer sekilde )

30 sanmam yav, cok fazla kendini kanitlamamis kaleci icin. Asiri fazla hatta. Sovalye o paralara transfer yapar tepe takima

Muslera da tam oyle bir doneminde alinmisti diye hatirliyorum.

Benzer bir sonuc verme ihtimali varsa denenmesi gereken profil bu tip profil.(Yazilan petkovic oldugu icin o ismi ustte tutuyorum. X baska bir isimde olabilit benzer sekilde )
Öyle tabi de her zaman Sneijder, Muslera gelmiyor.

Fırsat olarak ayağına Hagi, Mertens vs geliyorsa da almak zorundasın doğru maliyete.

Muslera gibisi de kolay gelmiyor. Alırsın Liva gibi çıkar.

Uzun pas atmayı düşünmüyor, kısa pasla oyun kuruyor.
Penaltı kurtarabiliyor.
Yakın mesafe kurtarışları harika, kedi gibi.

Parası neyse verelim bence.

Adamı hiç izlemedim bilmiyorum ama Güney Amerikalı kaleciler'den verim aldık hep. Tafo, Mondi, Muslera.. 2. , 3. sınıf futbol ülkesi olan, doğu bloğu ülkesinden bir kaleci ne kadar tutar bilmiyorum. O bölgenin en iyisi diye lanse edileni, forumda başlığı olan bir çok renktaşımın da o zamanlar beğendiği bir isim olan Livakovic'in hali ortada. Bilemedim.

Arkadaşın emeğine sağlık da 3-5-2'ye libero analizi mi yapıyor, kaleci analizi mi belli değil. Top tutuyor mu kardeşim, uçuyor mu kaleci bu sonuçta biraz da ondan bahsetseymiş :D
Yahu vallahi billahi şu futbol romantiklerinden bıktık, kalecilik hariç her şeyden bahsedilmiş, ayağı düzgün stoperden sonra ayağı düzgün kaleci tabirleri, ne günlere kaldık :) Bernardo Silva'yı alıp kaleci yapalım madem, ne de olsa ayağı 10 numara.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamı hiç izlemedim bilmiyorum ama Güney Amerikalı kaleciler'den verim aldık hep. Tafo, Mondi, Muslera.. 2. , 3. sınıf futbol ülkesi olan, doğu bloğu ülkesinden bir kaleci ne kadar tutar bilmiyorum. O bölgenin en iyisi diye lanse edileni, forumda başlığı olan bir çok renktaşımın da o zamanlar beğendiği bir isim olan Livakovic'in hali ortada. Bilemedim.
Ne alaka yav Oblak dünyanın en iyi kalecilerinden biri hala

Livakovic de kötü kaleci değil ama kırılgan bir herif

Yahu vallahi billahi şu futbol romantiklerinden bıktık, kalecilik hariç her şeyden bahsedilmiş, ayağı düzgün stoperden sonra ayağı düzgün kaleci tabirleri, ne günlere kaldık :) Bernardo Silva'yı alıp kaleci yapalım madem, ne de olsa ayağı 10 numara.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yani bir de şu var zaten en iyi yaptığımız şey, rakibe sahasında çok iyi basmak ve kaptığımız toplarla golü bulmak. Pep gibi oynamıyoruz. Ayağı iyi olsun tamam da kalecide ilk bakılacak şey bu değil ki, adı üstünde kaleci. Zaten CL'de bu Strasbourg'un yaptığını yapmaya kalkarsak her maç bir tane kapıp saplarlar. Bana CL'de Muslera prime dönemi gibi 3 tane karşı karşıya kurtaracak kaleci lazım ki bir tane atınca 3 puanı alabileyim. Sanki %75 topla oynayacağız Arsenal deplasmanında.

Ne alaka yav Oblak dünyanın en iyi kalecilerinden biri hala

Livakovic de kötü kaleci değil ama kırılgan bir herif
Çok nadir üstat işte bir Oblak var benim hatırladığım son 10 yılda başka da 10 üzerinden 8lik Polonyalı, Yunan, Sloven, Slovak, Hırvat, Sırp kaleci var mı?

Petrovic'in bu sezon yaptığı güzel işlerin derlendiği bir video var 6 dakikalık;

Videoda birçok özelliği bizim aradığımız kaleci yeteneklerini karşılıyor. Fakat çok fazla gözüme çarptığı için yazıyorum ciddi anlamda da bence olumsuzluk içeren bir durum. Bel hizası ve bel altına atılan topların hepsini ceza sahasında gol bölgesine sektirerek çıkarıyor. Bana göre bu ciddi bir eksiklik tabii yaşı kaleci için çok genç diyebiliriz. Bunu çalışarak düzeltecektir.

Bir de yaptığı hatalardan oluşan bir video derlemişler;

Hepsinde hatalı diyemeyiz ama ciddi yaptığı hatalarda mevcut.

Son düzenleme:
Çok nadir üstat işte bir Oblak var benim hatırladığım son 10 yılda başka da 10 üzerinden 8lik Polonyalı, Yunan, Sloven, Slovak, Hırvat, Sırp kaleci var mı?
Cech var

Arjantin yıllarca kalecisiz kaldı, Brezilya Alisson, Ederson’a kadar öyle. Bence milliyete göre çok belirlenecek mevzu değil.

Geri
Üst Alt