Tier 1 Sami Yen Haber: "Galatasaray, Petrovic için resmi görüşmelere başladı"

sonunda akillandilar karsi yaka karisik avrupa kulupleri henuz harekete gecmemisken cat cat cat transferleri bitirmek icin resmi girisimleri yapiyoruz. senelerdir dilimizde tuy bitiyordu ama bunda ocak ayindan itibaren temaslara baslanmasinin cok etkisi var.

Çok iyi bi kaleci. Bonservis işini nasıl halledeceğiz acaba baya yüksek diye söylemişlerdi

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Renktaşlarım, havaya girmeden önce izleyen renktaşlardan ciddi bikaç yorum alalım önce. Frankowski örneği var önümüzde.

Renktaşlarım, havaya girmeden önce izleyen renktaşlardan ciddi bikaç yorum alalım önce. Frankowski örneği var önümüzde.
İşte ben frankynin takımı lens ile bu elemanın takımın maçı izlerken bir kere izlemiştim lenste forvette uzun saçlı bir zenciyi takip ediyordum ama bu eleman o gün resmen wakabayasi gibiydi

Guzel bir video salsaniza konuya

Milli macta izleyim dedim hosuma gitti. Tabi 1 mactan ne anlarsin sorusu da gelebilir gayet mantikli o yuzden daha fazla macini izleyenler daha iyi yorumda bulunabilir.

@alpaynafi
Djordje Petrovic, bu sezon Ligue 1’de Marcin Bulka’nın ardından en yüksek kurtarış yüzdesine sahip isimdi. %74.50.

Strasbourg’un Şubat/Mayıs arası 12 maçlık yenilmezlik serisinde 7 maçta kalesini gole kapatarak, Avrupa bileti alınmasında da en büyük pay sahiplerinden biri oldu.

1749664406343.webp

Geri
Üst Alt