Mehmet Mert
Parçalı Üye
- 15 Temmuz 2012
- 2.911
- 1.208
- 1.773
those were the daysKaleci olarak
STAUCHE yi hatirlayan yok mu, ufak halimle leylek adam derdim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
those were the daysKaleci olarak
Sana da Güney Amerika'lı beğendiremiyoruz üstad. Bizim attıklarımız kolpa mı? Onu mu ima etmeye çalışıyorsun? Eğer öyleyse iyi forumlar dileğimle konudan uzayacağım.Benim mesaja attığınız kaleciler mülteci ustalar. Gerçek güney Amerikalı değiller.
Mahalle arasi maclarinda bi cocuk vardi, topu kurtarınca Stauche diye bagirirdi kendi kendineKaleci olarak
O hiyar degil imiydi bizi uc mac ustuste batirarak sampiyonluktan eden?Kaleci olarak
O kadari hafizamda kalmamis ama en net hatirladigim ger pasi ayak altindan kacirmisti diregi yalayip kornere gitmistiO hiyar degil imiydi bizi uc mac ustuste batirarak sampiyonluktan eden?
Simovice ayıp ettin üstad. Gerçi o da Galatasaray'a gelirken baya tartışmalı bir kaleciymis.Livakovic'i gördükten sonra sonuc ic ile biten adamlara güvenemiyorum. Oyuncuyu tanımıyorum ama ilk izlenimim menfi![]()
Olur mu öyle şey. Kaleci dediğinin adı vic ile biter. En güzel isim de Kovacevic'dir. Livakovic tabi bir istisna ama Uğurcan'dan kötü değil.Livakovic'i gördükten sonra sonuc ic ile biten adamlara güvenemiyorum. Oyuncuyu tanımıyorum ama ilk izlenimim menfi![]()
Alabildikte korkması kaldıKağıt üstünde mükemmel bi herife benziyor ama Frankowski de öyleydi. Bu vaziyet hayli korkutuyor. Napsak ki
Kağıt üstünde mükemmel bi herife benziyor ama Frankowski de öyleydi. Bu vaziyet hayli korkutuyor. Napsak ki
İyi oyuncu demek güçFrank hala iyi oyuncu ama baskı kaldıramıyor gibi.
hırvat Pletikosa, yunan Vlachodimos bunlar da iyi kaleci bence.Çok nadir üstat işte bir Oblak var benim hatırladığım son 10 yılda başka da 10 üzerinden 8lik Polonyalı, Yunan, Sloven, Slovak, Hırvat, Sırp kaleci var mı?
Pletikosa mı kaldı renktaş yoksa Cech vs de var o bloktan.hırvat Pletikosa, yunan Vlachodimos bunlar da iyi kaleci bence.